Haberler

Osb'de Dayanışma Gecesi

Güncelleme:

Vali Karaloğlu: " Bu akşam burada şehrin eşrafı, bürokratı, sanayicisi ve çalışanlarının yer aldığı bu güzel sofranın parçası olmak bizlere gurur veriyor" dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak, 'Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi' bölgesinde çalışan işçilerle iftar programında buluştu.

İşçiler ile birlikte aynı iftar sofrasını paylaşan Vali Karaloğlu : "Bursa İhtisas Deri OSB Türkiye'de ki deri sanayiye yönelik önemli organize sanayi bölgelerinden bir tanesi. Yakın bir zamanda da sanayicilerimiz kendi aralarında yaptıkları seçimle yönetim değişikliğine gidildi. Ben eski yönetimde ki arkadaşlara bölgemize olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin seçtiğiniz yeni yönetimiz de bir heyecan ve aşk içerisinde göreve başladılar, onlara da çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Bazı sorunlar olsada Türkiye'de ki sanayiler arasında alt yapısını tamamlamış, arıtması olan, içinde göleti bulunan ve mükemmel bir hizmet binası olan dört dörtlük bir sanayi bölgemiz. Yeni yönetimle birlikte İnşallah sorunlarımızı da ortadan kaldırmak adına gayretle çalışacağız. Bu akşam burada şehrin eşrafı, bürokratı, sanayicisi ve çalışanlarının yer aldığı bu güzel sofranın parçası olmak bizlere gurur veriyor. Zaten Ramazan ayı sevinçlerimizi, güzelliklerimizi paylaştığımız müstesna bir ay. Bizi burada buluşturan yeni yönetimimizi kutluyorum" dedi.

Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Rıfat Aygüler ise Ramazan Ay'ının sevgi ve paylaşım ay'ı olduğunu vurgulayarak; iftar programına katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen geceye, 'Ulu Şehrin' şampiyon apoletli teknik adamı Ertuğrul Sağlam ve kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı'nın yanı sıra, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Kosova Mamuşa Belediye Başkanı, Vali Yardımcısı Bilal Çelik ve çok sayıda deri emekçisi katıldı.

"Bu e-posta mesajı ve onunla iletilen tüm ekler sadece yukarıda isimleri belirtilen kişiler ya da kuruma özel olup, özel bilgiler içerebileceği gibi gizlilik yükümlülüğü de taşıyor olabilir. Mesajın yetkili alıcısı veya alıcısına iletmekten sorumlu kişi değilseniz, mesaj içeriğini ya da eklerini kullanmayınız, kopyalamayınız, yaymayınız, başka kişilere yönlendirmeyiniz ve mesajı gönderen kişiyi derhal e-posta yoluyla haberdar ederek bu mesajı ve eklerini herhangi bir kopyasını muhafaza etmeksizin siliniz. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı bu mesajın içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmemektedir. Bu mesajda ve ekindeki dosyalarda bulunan tüm fikir ve görüşler sadece adres yazarına ait olup, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının resmi görüşünü yansıtmamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı e-posta içeriğine yetkisiz olarak yapılan müdahaleden, e-postanın zararlı yazılım içermesi ve/veya bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu değildir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Ramazan Ay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title