Haberler

Okul Yolunda Trafik Kazası: 3 Yaralı

Güncelleme:

Dalaman'da, torununu Aydın'daki bir Anadolu lisesine kayıt ettirmek için yola çıkan Celal Dargın, direksiyon kontrolünü yitirince aracı takla attı.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, torununu Aydın'daki bir Anadolu lisesine kayıt ettirmek için yola çıkan 57 yaşındaki Celal Dargın, direksiyon kontrolünü yitirince aracı takla attı. Kaza, Dargın ile eşi ve torunu yaralandı.

Kaza, Muğla- Fethiye karayolu Dalaman Otogarı girişinde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Aydın'daki bir Anadolu lisesini ek yerleştirmeyle kazanan torunu 14 yaşındaki Erdem Yavuz'u kayıt yaptırmaya götüren Celal Dargın yönetimindeki 48 GU 436 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Savrulan araç taklalar attı. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Çevredekilerin yardımıyla sürücü Celal Dargın, araçta bulunan eşi 56 yaşındaki Hafize Dargın ile torunu Erdem Yavuz dışarı çıkartıldı. Yaralılar, çağrılan ambulansla Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdem Yavuz, ilk müdahalenin ardından Muğla Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdem Yavuz Dalaman Muğla Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title