Haberler

Okul basıp öğretmenleri darbedenler 300'er bin lira kefaletle serbest kaldı

Güncelleme:

Kocaeli Darıca'da bir ilkokulda çocuğunun kavga ettiği öğrenciyi göstermesini istediği öğretmenden olumsuz yanıt alınca çağırdığı 2 yakınıyla öğretmenin üzerine yürüyen ve bir başka öğretmeni de darbeden öğrenci velisi ve bir yakını 300'er bin lira kefaletle serbest bırakıldı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kızıyla kavga eden öğrenciyi göstermediği için öğretmen Burak Laçin'in üzerine yürüyen, araya giren öğretmen Mehmet Demir'i de darbettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen M.A. (32) ve yakını S.A. (28), adli kontrol tedbiri kapsamında 300'er bin TL kefaletle serbest bırakıldı.

ÖĞRETMEN ÇOCUĞU GÖSTERMEYİNCE VELİ YAKINLARINI ÇAĞIRDI

Dün Kazım Karabekir Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nda iddiaya göre olaydan bir gün önce birinci sınıf öğrencisi 2 kız çocuğu kavga etti. Akşam eve giden öğrencilerden biri, kavgayı babası M.A.'ya anlattı. Dün sabah saatlerinde okula gidip, kızının eğitim gördüğü sınıfa giren M.A., sınıf öğretmeni Burak Laçin'den çocuğu ile kavga eden öğrenciyi kendisine göstermesini istedi. M.A., Laçin'den olumsuz cevap aldı.

Okul basıp öğretmeni darbedenler 300'er bin lira kefaletle serbest kaldı

GÖZALTINA ALINDIKTAN SONRA 300'ER BİN LİRA KEFALETLE SERBEST KALDILAR

Bunun üzerine M.A. okula çağırdığı yakınları ile öğretmen Laçin'in üzerine yürüdü. Araya giren öğretmen Mehmet Demir tekme ve yumrukların hedefi oldu. Demir hastaneden darp raporu aldı. Şikayet sonrası veli M.A. ile yakınları S.A. ve İ.A. gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, bugün Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. İ.A., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan M.A. ve S.A., adli kontrol tedbiri kapsamında 300'er bin TL kefaletle serbest bırakıldı.

Okul basıp öğretmeni darbedenler 300'er bin lira kefaletle serbest kaldı

BAKAN TEKİN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden öğretmenin darbedilmesine şu sözlerle tepki göstermişti:

"Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir okulumuzda öğretmenimize yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılığımızı yineliyorum. Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız. Okullarımızın daha güvenli hale gelmesini amaçlayan ve içerisinde şiddete karşı yasal düzenlemelerin de yer aldığı yeni ÖMK'nin bir an önce hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu vesile ile okuldaki güven ikliminin tesisi ve eğitim süreçlerinin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için sene başında hayata geçirdiğimiz 'Veli Randevu Sistemi'nin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Meslektaşımıza ve eğitim ailemize geçmiş olsun."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Darıca Kavga Güvenlik Eğitim Güncel Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

500

Yorumlar (32)

Burhan Bozkurt:

bir öfkeyle okulu basacağına tenha bir yerde yakalaması daha doğru olurmuş

44
546
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

demek sarayın giderleri artık buralardan karşılanacak.hmmmmmm

162
191
yanıtYanıtla
Murat Celik:

sen Tam opÇ

yanıt141
yanıt125
Selim Keskin:

Özcan yorum yapma artık

yanıt90
yanıt52
Halil null:

Para var huzur var. Böyle sistem olduğu sürece bu tür şeyler hep olacak. Adaleti para değil kanunlar sağlamalı gerekli ceza verilmeli ki bir daha teşebbüs dahi etmeye korkmalilar

215
10
yanıtYanıtla
Ömer Can:

adalet artık vicdan ile cüzdan arası gidip geliyor

yanıt9
yanıt0
Kemal Demir:

Kefaletle serbest kalma ne zaman çıktı bilemedim.ayrica bu kefaletten öğretmene bir pay var mi yoksa her zaman devlete mi para kalıyor

173
10
yanıtYanıtla
Halil null:

Tabi ki başta kiler yiyiyor devlet diyemem.

yanıt75
yanıt17
Adem yıldız:

En güzeli , ev basan ev sahibi , kavga eden komşular , yold araca saldıran mala zarar verenlere , sözlü sataşma laf atma şu bu gibi durumlarda bir daha yapmamaları için ifade ver serbest kal yerine birad parasal canını sıkacaksın ki bir daha yapmasın.hem devlete gelir hem belki iyi bir vatandaş olmayan yurttaşlarımıza güzel bir örnek. Kefalet ile serbestlik devlete gelir ama mağdura da gelir olmalı ama kötü niyet ile kullanılmamalı. Kiskirma vs durumlar gercek magdur ortaya cikarilmalidir mutlaka

64
6
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

adem kardeşim o zaman zengin olana her türlü suç serbest olmaz mı ? Adalet maddiyata dayanırsa, zenginlere kanun uygulayamazsın. Parası olan okul basar, trafikte eşkıyalık yapar, Kiracısını döver vb.

yanıt20
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title