Haberler

Öğrenciler Bilim Fuarında Hünerlerini Sergiledi

Güncelleme:

Şanlıurfa Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK destekli 4006 Bilim Fuarı'nda 40 projeden oluşan hünerlerini sergiledi.

Şanlıurfa'nın Süleymaniye mahallesinde yer alan Şanlıurfa Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu bilim fuarı açıldı.

Yaklaşık 40 tane projenin yer aldığı fuarda, yaklaşık 100 öğrenci ve 25 koordinatör öğretmen yer aldı.

TÜBİTAK destekli 4006 bilim fuarını gerçekleştireceklerini belirten Bilim Fuarı Koordinatörü Mevlüt Kılıç, "Amacımız burada öğrenci bilim şenliği düzenlemek. Yaklaşık 100 öğrenci, 25 görevli öğretmen projede yer almıştır. Projedeki amacımız öğrencilerimizi bilimsel projelerle buluşturmak ve neler yapabileceklerini, misafirlerimize ve tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. Burası Süleymaniye mahallesinde yer alıyor. Biraz kırsal bir kesimde yer alıyor ama inşaat işçisinin, hamalın çocuğunun bir bilim adamı olabileceğini tüm ülkeye göstermek istiyoruz. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz. Çeşitli etkinlikler düzenledik. 40 tane projemiz var. Örneğin buraya gelip kan grubunuzu öğrenebilirsiniz ya da aynalardaki sonsuz görüntüyü öğrenebilir veya ebru sanatını öğrenebilirsiniz. Bunların hepsini kendi öğrencilerimiz kendileri bireysel olarak yapmışlardır. Koordinatör öğretmenlerimizle, Haliliye kaymakamımız Yusuf Ziya Çelikkaya'ya destek verdikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Açılışı yapılan ve öğrencilerin çalışmalarını heyecanla sergiledikleri fuar iki gün boyuncu ziyaret için açık kalacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mevlüt Kılıç Süleymaniye Şanlıurfa Eğitim Yerel Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi, hangi ilde? Eyvah Eyvah 3 konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 ne zaman çıktı, hangi şehir ve ilçede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 özeti! #128250 Kargo ile neler gönderilemez? Kargo ile ne göndermek yasak? İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur?
Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title