Haberler

O'learys Artık Avrupa Yakasında!

Restoranları her yıl 3 milyonu aşkın insan tarafından ziyaret edilen İsveç'li spor restoran zinciri O'Learys Ateşehir'den sonra artık Özdilek Park AVM'de de spor, lezzet ve eğlence tutkunlarını bir araya getirecek.


"Burası Sizin İkinci Oturma Odanız"

İsveç, Norveç, Danimarka, Almanya, İspanya ve Singapur'dan sonra İstanbul'da da hizmete giren O'Learys'in ikinci şubesi Levent Özdilek Park AVM'nin terasında açıldı.

10.00 - 01.00 saatleri arasında, 600 kişilik kapasitesiyle hizmet veren O'Learys eğlencenin yeni adresi olacak.

Amerika'da çalıştığı restoranda yiyeceklerin, içeceklerin ve sporun eşsiz uyumundan çok etkilenen Jonas Reinholdsson ülkesi İsveç'te, Boston'da tanıştığı kız arkadaşı Anne O'Learys ile birlikte O'Learys'i kurdu. Amerikan spor restoran kültürünü ve sporun ruhunu her köşesinde hissetmenizi sağlayan dekorasyonuyla O'Learys size eşsiz bir ortam sunuyor.

O'Learys'de, deneyimli şefleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ve farklı sunumlarıyla keyifli bir yemek yerken, aileniz ve sevdiklerinizle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Bilardo masaları, ayak bilardosu sahası, araba yarışı simülatörleri, langırtlar, masa tenisi ve mini golf sahası bulunan O'Learys sporseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Mekan içerisinde yer alan 50 adet ekran ve 3 adet dev perdeden futbol, basketbol, voleybol, tenis gibi takip ettiğiniz tüm spor dallarının maçlarını, menüde yer alan birbirinden farklı ve özel içeceklerinizi yudumlarken izleyebilirsiniz. Mekanda oturduğunuz her yerden takip edebileceğiniz bir ekran olması da dikkat çekiyor.

Sevdiklerinizle sporun tüm heyecanını paylaşabileceğiniz O'Learys sizleri bekliyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Levent Özdilek Norveç İsveç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title