Haberler

Naci Görür: Depremle ilgili projelerinden tatmin olmadığınız hiçbir partiye oy vermeyin

Güncelleme:

Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugünkü partilerin ülke çapında kentlerimizin enkaza dönüşmeyip insanlarımızın göçük altında kalıp ölmeyeceği, 'deprem dirençli kentler' kuracağız vaadini verip vermeyeceklerini, inandırıcı projelerinin ve ekiplerinin olup olmadığını görmedikçe, tatmin olmadıkça o partilere asla oy vermeyiniz. Bu kıstasa göre parti tercihinizi değiştiriniz" ifadelerini kullandı.

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından seçim ve deprem konusunda değerlendirmelerde bulundu. Görür 'Önemli bir uyarı' ifadeleriyle yaptığı paylaşımlarda şunları belirtti; "Hatırlarsanız, birçok yazışma ve TV konuşmasında ben halk olarak biz siyasetten depremde can güvenliğimizi talep etmediğimizi, birçok seçimin gelip geçmesine rağmen bunu yapmadığımızı, depremde ölmek istemiyoruz diye hiçbir mitingde pankart açmadığımızı söyleyip durdum.

"ŞİMDİ SINAV ZAMANI"

Hatta depremin siyaset üstü bir konu olduğunu da hatırlatarak şu öğüdü verdim: 'Sizin ve çocuklarınızın depremde can güvenliğini hedefleyen plan ve projesi olmayan hiçbir partiye oy vermeyin' dedim. Bunu 6 Şubat depremlerinden çok önceden söyleye geldim. 'EYT'liler kadar bile olamadık' dedim. Şimdi sınav zamanı.

"BU KISTASA GÖRE PARTİ TERCİHİNİZİ DEĞİŞTİRİNİZ"

Bugünkü depremlerin enkazı henüz daha ortada ve canlarımızın acısı yüreklerimizde. 2 ay sonra büyük seçim var. Bugünkü partilerin ülke çapında kentlerimizin enkaza dönüşmeyip insanlarımızın göçük altında kalıp ölmeyeceği 'deprem dirençli kentler' kuracağız vaadini verip vermeyeceklerini, bunun için ne kadar inançlı ve hazır olduklarını, inandırıcı projelerinin ve ekiplerinin olup olmadığını görmedikçe, tatmin olmadıkça o partilere asla oy vermeyiniz. Bu kıstasa göre parti tercihinizi değiştiriniz. Aksi halde deprem bölgesinde ölen ve acı çeken tüm canlarımızın vebali bizim üzerimizde olacak ve er geç aynı afetle biz de yüzleşeceğiz. Sevgiyle."

Naci Görür: Depremle ilgili projelerinden tatmin olmadığınız hiçbir partiye oy vermeyin

Naci Görür: Depremle ilgili projelerinden tatmin olmadığınız hiçbir partiye oy vermeyin

Naci Görür: Depremle ilgili projelerinden tatmin olmadığınız hiçbir partiye oy vermeyin

Naci Görür: Depremle ilgili projelerinden tatmin olmadığınız hiçbir partiye oy vermeyin

Naci Görür: Depremle ilgili projelerinden tatmin olmadığınız hiçbir partiye oy vermeyin

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Naci Görür Deprem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Ercan akdeniz:

RTE nin devam eden onlarca projesi var. Nükleer Tesis yerli oto, silah sanayisini saymıyorum bile. onlarca yerli silah projesi yerli Savaş uçağı. Muhalefetin de binlerce yalan algı için onlarca FONdaş ücretli sosyal medya adamı var

59
39
yanıtYanıtla
KARAYEL:

sen konuyu anlamadin haci! CAN KURTARMAYA KARSI OLAN PARTILERI SECMEYIN DIYOR insan öldürmek icin silah üreticilerinden degil

yanıt0
yanıt1
mahalle sakini:

Bir tarafta kentsel dönüşüm projesiyle milyonlarca ev yapan Ak parti bir tarafta davalarla bu evleri durdurmaya çalışan chp söze gerek bile yok bu bir akıl meselesi.

71
24
yanıtYanıtla
mesut:

O zaman AKP ye verin diyorsun yani.

56
31
yanıtYanıtla
Mehmet :

Bir sen eksiktin, 5 li masaya çok uygun bir Cumhurbaşkanı adayı olursun.

34
42
yanıtYanıtla
ilhan tunckaya:

Hocamızda yakında siyasete girecek ilk sinyali vermiştir :)))

35
39
yanıtYanıtla
resul can:

valla yiğidi vur hakkını yeme deişler toki bu sınavı geçti helal olsun kale gibi maraşda bile dimdik ayakta ve sığınma yerleri oldu müteahhitlerin hepsi sınıfta kaldı bütün binaları ya yıkık yada ağır hasarlı gelin gezin görün klavye şövalyeliği yapmayın

60
12
yanıtYanıtla
ilhan tunckaya:

prof ta yakında siyasete girecek az kaldı

31
39
yanıtYanıtla
Carsambali:

Youtube kentsel donusume engel olanlarin videolariyla dolu..Gidin bakin kimler ne yapmis,nasil engellemisler..Ozellikle Ekrem'in nasil engelledigini acin izleyin..Simdi cikmis duygu somurusu yapiyor..

50
15
yanıtYanıtla
Fahri Kişisel GelişimUzmanı:

Ekrem kentsel dönüşümün iptali için tek başına, görünürde 11 dava açmış.

yanıt19
yanıt5
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title