Haberler

Müthiş Turnuvaya Müthiş Final

3. Geleneksel Eflanililer Futbol turnuvası finali pazar günü Çayırova Serçe Spor Kompleksi'nde oynanması bekleniyor.

Kocaeli'deki Karabük Eflanililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 3. Geleneksel Eflanililer Futbol turnuvası finali pazar günü Çayırova Serçe Spor Kompleksi'nde süper bir atmosferde oynanması bekleniyor.

Günlerdir herkesin merakla beklediği final günü yaklaştı. Açılışında ve devamında birçok dernek başkanı ve yönetimlerinin katılımda bulunduğu 3.Geleneksel Eflanililer Futbol Turnuvası her hafta heyecanlı maçları ile kendisinden sıkça söz ettirdi. Baştan sona heyecanla geçen turnuvada futbol ve dostluk adına her şey yaşandı. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı turnuva futbolun içinde barındırdığı güzelliklerin dışında dostluklar şölenler eğlenceler, ikramlar ve daha birçok farklı hareketle turnuvaya renk katarken takımlarına destek vermeye gelen taraftarlar ve aile yakınları turnuvaya renk kattı.

Final Maçına Serçe Spor Kompleksi yetecek mi?

Akçakese Merkez ile Akkışlaspor 'un oynayacağı final maçında takımlar Çayırova Serçe Spor Kompleksi'nde büyük kupa için mücadele edecekler. Zorlu grup maçları ve final elemelerini atlatan iki güçlü ekibin birbiriyle karşılaşacağı zorlu mücadele çekişmeli geçeceğe benziyor. Baştan beri herkesin heyecanla beklediği büyük final için taraftarlardan gelen yoğun ilgi ve Serçe Spor Kompleksinin kapasitesi sınırlı olması hem iki tarafı hem deTurnuva komitesini düşünceye sevk etmeye başladı.

Kupa Töreni Canlı Yayında Kral Karadeniz Tv'de

Finali Akçakese Merkez ve Akkışlaspor takımları oynarken, üçüncülük maçlarını ise Karabüklüler Derneği ve Akçakese Derneği oynayacak. Daha ilk haftasından heyecanla süren turnuvanın finalinde ise Koc.Kar.Ef.Der. Turnuva Komitesinin büyük bir süprizi var, turnuvanın kupaları maçların ertesi günü 21 Kasım 2011, Saat 20.00'da Kral Karadeniz Tv'de Canlı olarak Yayınlanan Ahmet AYKIN ile 37 SAHİLİM programında düzenlenen törenle verilecek. Eflanili sanatçı Ezgi MUTLU'nun da konuk olarak katılacağı programda, Saz ekibi ve Kemaneci Emrah'ın da muhteşem yorumları ile Eflanililer görsel bir şölene imza atacak. Eflani'lilerin doyasıya eğleneceği geceye katılımın yoğun olması bekleniyor. Maçlar 20 Kasım Pazar günü saat 12.00' de başlayacak olan Karabüklüler Derneği ve Akçakese Derneği maçı ile start alacak. Final maçı ise saat: 13.00 'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title