Haberler

Mustafa Sandal, Cumhuriyet'in 100. yılında Amasya'da konser verdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Amasya'nın Merzifon ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir konser verdi. Ay-yıldızlı tişörtüyle sahneye çıkan Sandal, binlerce izleyiciye coşku dolu bir gece yaşattı. Konuşmasında Cumhuriyet'in önemine vurgu yapan Sandal, emanetin mezara kadar devam edeceğini belirtti.

Mustafa Sandal'dan Merzifon'da 100. yıl cumhuriyet konseri

AMASYA - Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Cumhuriyet'in 100. yılında Amasya'nın Merzifon ilçesinde konser verdi.

Üstüne giydiği ay-yıldızlı tişörtle çıktığı sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Sandal, binlerce izleyiciye coşku dolu bir gece yaşattı.

"Emanet 100 yıl değil, mezara kadar bizimle"

Cumhuriyet'in 100. yılının coşkusunu ve gururunu yaşadığını belirten Sandal, "Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bizlere bu emaneti bıraktı. Biz 100 boyunca emaneti buraya kadar getirdik. Ama o emanet sadece 100 yıl değil, pazara kadar değil mezara kadar bizimle olacak" diye konuştu.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, hediyeler verdiği ünlü şarkıcıya teşekkür ederek Türk halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sandal Amasya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title