Haberler

Muş'ta Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Güncelleme:

Muş'ta Garnizon Komutanlığı ile Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen programda, 4 bin fidan toprakla buluşturularak Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı oluşturuldu. Programa Vali Avni Çakır, Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Sağlam ve diğer yetkililer katıldı.

Muş'ta Garnizon Komutanlığı ile Orman İşletme Müdürlüğünce " Türkiye Yüzyılı Mehmetçik Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

49. Piyade Alayı'nın karşısındaki 42 bin metrekare alanda düzenlenen programda, karaçam, sedir, sarıçam, çınarlardan oluşan 4 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Programa katılan Vali Avni Çakır daha önce de binlerce fidanı üniversite yerleşkesinde diktiklerini söyledi.

Bugün de 4 bin fidanın dikilmesi için bir araya geldiklerini belirten Çakır şöyle konuştu:

"Burada, bir taraftan geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızın olması, bir tarafta birliğimizin, bütünlüğümüzün, Cumhuriyet'imizin, devletimizin koruyucusu kahraman Mehmetçiklerimizin olması ortamı çok anlamlı kılıyor. Onlar, bir taraftan bu vatanın güvenliğini tesis ederken bir taraftan da geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize daha yeşil, daha yaşanabilir bir çevre bırakmak uğruna böylesine güzel aktiviteleri de görevlerinin bir parçası olarak yerine getiriyorlar."

Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Sağlam ise "Umudumuzun ve inancımızın geleceği olan genç nesillere daha fazla yeşil alan bırakmak hepimizin sorumluluğudur. Bizler de orman ve orman kaynaklarını en iyi şekilde koruyup, geliştirip, genişletip, vatandaşlık görevini yapmalıyız. Ormansız bir yurt vatan olamaz." ifadelerini kullandı.

Programa Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, askerler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Garnizon Komutanlığı Türkiye Yüzyılı Osman Sağlam Türkiye Albay Albay Muş Çevre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title