Haberler

Muratcan Çıray Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi UŞAK belediye başkan adayı Muratcan Çıray oldu.

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi UŞAK belediye başkan adayı Muratcan Çıray oldu. Vatan Partisi adayı Muratcan Çıray, UŞAK belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? UŞAK belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Vatan Partisi UŞAK belediye başkan adayı Muratcan Çıray ile ilgili seçim sonuçları ve UŞAK belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Vatan Partisi UŞAK belediye başkan adayı Muratcan Çıray oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte UŞAK belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. UŞAK aday yarışı ve UŞAK seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

UŞAK Seçim Bilgileri

  • UŞAK belediyesi için toplam sandık sayısının 474 olduğu belirlendi.
  • UŞAK belediyesi için açılan sandık sayısının ise 473 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • UŞAK belediyesi için katılım oranının ise % 85,99 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • UŞAK toplam seçmen sayısının ise 155.998 olduğu belirlendi.
  • UŞAK belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 134.137 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Vatan Partisi UŞAK Belediye Başkan Adayı Muratcan Çıray Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi UŞAK belediye başkan adayı olarak gösterilen Muratcan Çıray, UŞAK yarışında % 0,10 oranında aldığı oy ile 9'nci oldu. Muratcan Çıray toplamda 133 adet oy sayısına ulaştı.

Vatan Partisi UŞAK belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muratcan Çıray Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title