Haberler

Muhtarlar Çocuklar Gibi Eğlendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Geleneksel Muhtarlar Şenliği Başkonuş Yaylası'nda yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Geleneksel Muhtarlar Şenliği Başkonuş Yaylası'nda yapıldı. Şenliğe katılan muhtarlar ve davetliler düzenlenen çeşitli yarışmalarla doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Şenliğe; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile ilçe belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.

Programda konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, muhtarların kendilerini en yakın mesai arkadaşı olduğunu ifade ederek, "Muhtarlarımız mahallelerindeki sorun ve sıkıntıları gönüllü bir şekilde bize iletmekteler, sorunların çözümünün bir parçası olmaktalar. Eğer muhtarlarımız bu sorun ve sıkıntıları bize iletmemiş olsalar bizler o sorunların tespiti için belki yüzlerce işçi çalıştıracağız ama yine de muhtarlarımız gibi özverili bir çalışma olmayacaktır. Birçok güzel icraat imza atmamızda muhtarlarımızın çok büyük katkısı var" dedi.

Muhtarların demokrasi açısından da önemli bir görev üstlendiklerini kaydeden Başkan Erkoç, "Muhtarlarımız demokrasi açısından da önemli bir göreve sahiptirler. Çünkü muhtarlarımız demokrasinin çekirdeğini oluşturmaktadırlar. Mahallelerimizde yapılan seçimlerle göreve gelmekte olan muhtarlarımızla Milli İrademizin mahallelerimizde omuz omuza yaşatılmasının haklı gururunu ve onurunu yaşamaktayız" diye konuştu.

Başkan Erkoç ve protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmaların ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı özel bir gösteri sundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Folklor Ekibinin sunduğu gösterilerini sunmasıyla birlikte şenliğe katılan muhtarlar, acı biber, dondurma yeme ve halat çekme yarışmalarında ter döktü. Yerel sanatçılarında sahne aldığı program, güreş müsabakaları ve ok atışlarının ardından sona erdi.

(Muhammet Özer / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Mehmet Erkoç Celalettin Güvenç Vahdettin Özkan Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title