Haberler

Muhafazakarlara Türk İşadamından Destek

Muhafazakarlara Türk işadamından destek İngiltere Başbakanı David Cameron'ın lideri olduğu Muhafazakar Parti'ye destek amaçlı bir toplantı düzenlendi.

Muhafazakarlara Türk işadamından destek

İngiltere Başbakanı David Cameron'ın lideri olduğu Muhafazakar Parti'ye destek amaçlı bir toplantı düzenlendi. Bahar Yemeği adı altında Londra Hilton Park Lane'de düzenlenen yemeğe Londra'nın Türk kökenli Belediye Başkanı Boris Johnson, Milletvekili Pledge Appeal, Türk işadamı İbrahim Uzun ve 620 davetli katıldı.

Londra'nın Türk kökenli Belediye Başkanı Boris Johnson, etkinliğe katılmak için kendi bisikletiyle geldi ve bisikletini park yerine bağlayarak balo salonuna geçti.

Başbakan Cameron bir mesaj göndererek seçimlerin Muhafazakar Parti için önemini vurguladı. Davetin organizasyonunu yapan Suzan Hammond, açılış konuşmasında 'Seçimlere sadece 45 gün kaldı. Hepimiz Muhafazakar Parti'nin 7 Mayıs'ta seçimlerin çoğunluğunu alarak iktidar olmasını istiyoruz. Bu seçimlerde kritik bazı bölgelerdeki milletvekilliğini almamız sonucu belirleyecek. Bugün burada en önde yer alanlar, bu seçimleri kazanmamız için bize destek veriyorlar ve kaynak yaratıyorlar' dedi. Belediye Başkanı Johnson ve Milletvekili Pledge Appeal da birer konuşma yaptılar.

(Tür: Dış)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

David Cameron İbrahim Uzun Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title