Haberler

MUĞLA Ünlü oyuncu Gülnihal Demir, "Hep beraber bu illeti yeniverecez"

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gülnihal Demir, "Hep beraber bu illeti yeniverecez"MUĞLALI sinema ve dizi oyuncusu 67 yaşındaki Gülnihal Demir, 50 gün sonra sokağa çıktı.

Ünlü oyuncu Gülnihal Demir, "Hep beraber bu illeti yeniverecez"

MUĞLALI sinema ve dizi oyuncusu 67 yaşındaki Gülnihal Demir, 50 gün sonra sokağa çıktı. Ünlü oyuncu Demir, yöresel şive ile "Koronavirüsü hep beraber yenivercez. Azcık daha sabredelim, tedbirli oluverelim" dedi.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de 65 yaş ve üstü vatandaşlar pazarda alışveriş yaptı, parklarda oturdu ve yürüyüş yaparak, sıcak havanın keyfini çıkardı. Dizi oyuncusu Gülnihal Demir'de, 50 gün sonra sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşadı. 4 saatlik zamanını parkta oturarak geçiren Demir, Anneler Günü'nü kutlayarak, "Sevgili Moğlalı hemşerilerim nahalsınız, eyisiniz de mi? Beni soracak olursanız iç güveysinden halliceyim. Bu korona illeti tüm dünyanın başına dert oldu. Emme koronavirüsü, bizim ülkemiz diğer ülkelere göre daha az geçiripduru. Bugünler de geçiverecek. Tedbirli oluverelim. Azcık daha sabredeverelim. Bu koronavirüs illetini hep beraber yenivereceğiz" diye konuştu,

Demir, geçtiğimiz günlerde bir video paylaşarak 65 yaş altındakilere 4 saatliğine sokağa çıkamama çağrısı yaptığını ve biz 65 yaş üstü büyükleriniz dışarı çıkıvereceğiz, sizler evde oturagoyun" dediğini hatırlatıp, "Benim ettiğim o çağrıya da kayıtsız kalagoymadınız, sağolun. Sizler zaten sosyal mesafeyi koruyarak hep dışarılarda gezipdurusunuz. Devletimiz bugünde 65 yaş üstü olan bizlere, bir nefes alabilmemiz için izin verdi. Sizler de anlayış gösteriverdiniz, 4 saat evlerinizde oturagoydunuz ve sokakları bizlere bırakıverdiniz. Teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülnihal Demir Koronavirüs Menteşe Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title