Haberler

Muğla Datça'da 4 büyüklüğünde deprem

Güncelleme:

Muğla'nın Datça ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 09.06'da AFAD'ın kaydettiği sarsıntının derinliği 6.39 kilometre olarak bildirildi. Çevre illerde de hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden olurken herhangi bir olumsuz gelişme aktarılmadı.

Muğla Datça'nın merkez üssü olduğu 4 büyüklüğünde deprem AFAD tarafından duyuruldu. Saat 09.06'da yaşanan sarsıntı çevre illerde de hissedilirken depremin derinliği 6.39 kilometre olarak kaydedildi.

OLUMSUZ BİR DURUM YAŞANMADI

Son aylarda sık sık deprem yaşanan ilçede sarsıntıyı hissedenler kısa süreli panik yaşarken yetkililerden olumsuz bir gelişme aktarılmadı.

GECE SAATLERİNDE DE SALLANDI

Datça'da gece saatlerinde de bir deprem kaydedilmiş, AFAD, saat 01.21'de yaşanan sarsıntının büyüklüğünü 3.6 olarak duyurmuştu.

Muğla'nın Datça ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Deprem Datça Muğla AFAD Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

haksız mıyım:

Geçmiş olsun tabi ama cehp li belediyelerin olduğu yerlerden hayırli bir haber gelmiyor. Ya bu doğal afet diyenler... Teleferik de doğal, balya balya paralar da doğal, Bld bütçesinin sanatçı denilen artist taufasina aktarılması da doğal dimi

6
17
yanıtYanıtla
Yiğit Solak:

depremle chp'nin nasıl bir bağlantısı var mesela ?

yanıt0
yanıt1
mardinli yiğit:

cazip hale getireceğinize, gelin Mardin'i, Şırnak'ı Hakkari'yi cazip hale getirin.. yetmedi mi ülkenin bütün kaynaklarını oraya akıttığınız !!!

2
17
yanıtYanıtla
Hüseyin Dilek:

Helal olsun Mardinli kesinlikle katılıyorum

yanıt2
yanıt6
Salim:

GEÇMİŞ OLSUN DATÇA ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN...

18
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Ülkenin turizm yatırımlarının %90'ı o bölgeye yapılmış.. eee bir deprem olduğunda ödün kopar tabi.

4
8
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ben devlet yetkilisi olsam ülkenin batısına önümüzdeki 15 yıl içerisinde tek bir yatırım dahi yapmam.. bu yatırımların hepsini doğuya kaydırırım. bak o zaman batının bir cazibesi kalıyor mu!

5
6
yanıtYanıtla
Sadık:

DEMli Belediyeleri işini yapsa ,ama onların derdi başka.

yanıt2
yanıt1
Sadık:

Dörtden birşey olmaz .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title