Haberler

MİT'ten nokta atış! PKK'nın sözde Aynularab sorumlusu "Bahoz Afrin" etkisiz hale getirildi

Güncelleme:

Türkiye 12 şehidine ağlarken MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu "Bahoz Afrin" kod adlı teröristi Suriye'de etkisiz hale getirdi.

MİT, Suriye sınır hattında konuşlu güvenlik güçlerimize yönelik tacizlerin sürdüğü Aynularab'da, PKK/ Ypg sözde AynularabSorumlusu Bahoz Afrin kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.

KANLI SALDIRI ARAYIŞINDAYDI

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre MİT, Ayn El Arab'da PKK/YPG'ye geçit vermiyor. MİT, Bahoz Afrin kod adlı teröristin geçmişte Suriye sınırındaki güvenlik güçlerimize yönelik eylemleri organize ettiğini tespit etti. Sansasyonel eylem arayışında olduğu yönünde istihbarat alınan Suriye uyruklu sözde sorumlulardan Bahoz Afrin kod adlı terörist öncelikli hedef listesine eklendi.

NOKTA ATIŞIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Sınır hattındaki güvenlik güçlerimize yönelik yeni bir eylem hazırlığı içerisinde olduğu yönünde saha ajanlarından istihbarat alan MİT, Bahoz Afrin kod adlı teröristi takip etmeye başladı. Yapılan takip sonucu planladığı eylemin son aşamasında olduğu belirlenen Bahoz Afrin için düğmeye basıldı.

Terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynakları, Ayn El Arab'a sorumlu olarak gönderilen teröristlerin MİT tarafından etkisiz hale getirilmesinden dolayı örgütün bölgede büyük bir kriz yaşadığını ve sorumlu düzeyde faaliyet yürütecek terörist bulmakta zorlandığını aktardı.

SÖZDE AYNULARAB SORUMLUSUYDU

Örgütün Suriye'de alan hakimiyeti sağladığı dönemde katılım sağlayan Bahoz Afrin kod adlı terörist 2019 itibarıyla tabur, ardından da cephe sorumlusu olarak faaliyet yürütmeye başladı. 2021 yılı itibarıyla bölge yönetimine giren Bahoz Afrin kod adlı terörist, sözde Ayn El Arap/Batı cephesi sorumlusu oldu. Güvenlik güçlerimize ve sınırlarımıza yönelik eylem arayışlarını sürdüren Bahoz Afrin kod adlı terörist etkisiz hale getirildiği süreçte sözde Ayn El Arap sorumlusu olarak faaliyet yürütüyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Suriye Afrin YPG PKK Suriye Güvenlik Terör 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Ahmet Say:

İşe bu yüzden Erdoğan sonuna kadar

127
164
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

30 Sehid Verdikten Sonrami? Yaw Hehe Sürü Sagolsun SARAYLI Bilaliylan SAGOLSUN

yanıt52
yanıt55
Ahmet Say:

Şehit her zaman veriyorduk sanki yeni yeni olan birşey napacaktık doğuyu mu verelim ülkeyimi verelim başka çözüm yok gördük

yanıt45
yanıt16
Osman Tokgonul:

Motorları soğutmaya başlıyorlar . Yaptık ,ettik , kırdık ,döktük , kanlarını yerde koymadık( Nereye kaldırmışlar onu da bilmiyoruz ) Yaaa bin tane terörist gebertseniz ne yazar . Benim şehidimin bir kesip attığı tırnağına değer mi , değer mi be arkadaş ?

91
40
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

yumruk ile sorun çözmek zaten en adi fikir....samuray felsefesinde ''en iyi galibiyet kılıç çekmeden elde edilendir''.... ben sana vururum ama seninle konuşmam demek yanlış ve sonuç ortada....isviçre paralarında üç lisan var, isviçre illahi sadece bir lisana müsade ederim ek lisan isteyeni ezerim demiyor.

yanıt20
yanıt57
Bordo Bere:

bos daglari bombalamaktan vazgecin hayvanlara yazik

34
43
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

roma imparatorluk felsefesi...meşgul edilmeyen asker siyasete kafa yorar başımıza iş çıkarır.... askeri devamlı meşgul edeceksinki, aklı fikri sadece "yatak bulsamda uzunca uyusam" olmalı.... işi biraz espiriye döktüm, tabiki haklısın.... kör inat yüzünden yemen travması bile yaşadı bu ülke...

yanıt20
yanıt20
Marko Apostolidis:

kan davasına döndü bu iş, bilmem kaç nesil daha sürer....zaten kırk yıldan beri var galiba, derken günün birinde bir deprem (mesela istanbul, yada başka sanayi ili) olacak türkiye belki moldova'dan daha fakir...

20
46
yanıtYanıtla
Hado:

Moldova ya git çabuk

yanıt10
yanıt0
gunay yanug:

reis sana inanmıştık hani suriyeye girecektik,, ne oldu?

34
23
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title