Haberler

Bakan'dan "Muhafazakarlık" Cevabı

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okullarda "muhafazakar kıyafet modeli yaratılması" gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "kız öğrencilere "teşhirci' muamelesi yapılmasının" söz konusu olmadığını, okullarda "muhafazakar kıyafet modeli yaratılması" gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Milli Eğitim Bakanı, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın soru önergesini Antalya Valiliğince konuya ilişkin bilgi notuyla yanıtladı.

"ETEK YASAĞI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Antalya İli Muratpaşa İlçesi Gazi Anadolu Lisesinde kıyafet konusunda velilerin görüşünün alındığını belirten Milli Eğitim Bakanı, 861 veliden 560'ının okul forması, 301'inin ise serbest kıyafet olması yönünde görüş beyanında bulunduğunu, bu duruma göre velilerin yüzde 65'inin okul forması istediğinden okul ile Okul Aile Birliğinin ortak kararıyla mevcut okul formalarının devam etmesine karar verildiğini söyledi. Milli Eğitim Bakanı, alınan bir kararla da etek giyilmesi konusuna açıklık getirildiğini, isteyen öğrencilerin etek giymeye devam edebileceği etek yasağının söz konusu olmadığını ifade etti.

"MUHAFAZAKAR KIYAFET MODELİ YARATILMASI SÖZKONUSU DEĞİL"

"Kız öğrencilere "teşhirci' muamelesi yapılmasını"nın söz konusu olmadığını belirten Milli Eğitim Bakanı, ilgili yönetmelik hükümlerine göre işlem yapıldığını, okullarında ilgili yönetmelik hükümleri gereğince velilerin görüşleri alınarak, velilerin istekleri doğrultusunda kıyafet belirlendiğini, okullarda "muhafazakar kıyafet modeli yaratılması" gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Yıldıray Sapan Muratpaşa Nabi Avcı Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

seraocean.woman@hotmail.com:

Okullar podyum yeri degil egitim ogretim yeri, cocuklar okulda hem eglenmeyi hem okumayi ogrenip hayata hazirlaniyorlar nasil olsa ilerde istedikleri kiyafeti giyecekler...

5
7
yanıtYanıtla
Memet CÜCÜmehmetcucu47@hotmail.com:

SLM ÇALIŞAN MEMURLAR MAAŞLARINA ZAM YOKMU ?

4
2
yanıtYanıtla
cafercafer@gmail.com:

Hmm demekki halka soracaklarmış halkıda tanıyoruz zaten :))

2
0
yanıtYanıtla
ŞEYH ŞAMİLhkadir_23@hotmail.com:

HAYRETLE OKUYORUM YORUMLARI.BU MÜSLÜMANLARI YAŞADIĞI MÜSLÜMAN BİR ÜLKE.DİNSİZMİ YETİŞTİRELİM ÇOCUKLARIMIZI YANİ.CHP BU ZİHNİYETLE GENEL SEÇİMLERDE BARAJA TAKILABİLİR.BÜ MİLLETİ DİNSİZLEŞTİRME PROJESİNE BU ÜMMET MÜSAMAHA GÖSTERMEZ.ANCAK PERSİLVANYA VE YAHUDİ TEŞARON ÖRGÜTÜ MÜSAMAHA GÖSTERİR,KAPI KAPI DOLAŞIP CHP YE OY İSTERLER,SONRADA NAMUSUMUZU KİRLETTİK DİYE GÜNAH ÇIKAETIRLAR(GÜLERCE)GİBİ.HALBUKİ KİRLETMEDİLER YAHUDİLERE KİRAYA VERDİLER,KİRLENEN NAMUSLA YAŞAMAYA DEVAM EDECEKLER.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title