Haberler

Milletvekili Yıldırım'dan BTB'ye Ziyaret

Güncelleme:

H. Hami Yıldırım ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'a nezaket ziyaretinde bulunarak, kendisine ve ekibine başarılar dilediler.

AK Parti Burdur Milletvekili H. Hami Yıldırım ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'a nezaket ziyaretinde bulunarak, kendisine ve ekibine başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başar, Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında Milletvekili Yıldırım'a bilgi verdi.

AK Parti Milletvekili H. Hami Yıldırım ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, geçen Pazartesi günü Burdur Ticaret Borsası'nı ziyaret ettiler. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Rahim Demirel, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gürcan, Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Kocabıyık ve Meclis Üyesi Yılmaz Aldemir'de hazır bulundu.

4 Mayıs tarihinde, mevcut yönetime karşı büyük bir cesaret sergileyerek aday olan ve üyelerin desteğini alarak yönetime seçilen başta Başkan Başar olmak üzere ekip kutlayan Milletvekili Yıldırım, bu tür değişikliklerin bir hizmet yarışı olduğunu söyledi. Borsa'ya bağlı üyelerin, artık yönetimden hizmet beklediğini aktaran Yıldırım, herhangi bir konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başar ise artık daha aktif olacaklarını belirterek, BTB'in yeni dönemde Burdur'un sorunlarıyla ilgili görüş bildiren, çözümler üreten bir yapı olacağını söyledi. Başkan Başar, 'Yanlışa yanlış, doğruya doğru' diyecek insanlarla dolu bir yönetim oluşturduklarını belirterek, "İnşallah önümüzdeki dönemde kendi alanımızda Türkiye'ye hizmet edecek çalışmalar yapacağız. Açıkça ifade ediyorum, bu dönem daha aktif bir Burdur Ticaret Borsası göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Ziyaret, iyi dilek ve temennilerle devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedrettin Yıldırım İbrahim Ekici Ak Parti Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title