Haberler

MHP Marmaris İlçe Teşkilatı Kapatıldı

Güncelleme:

MHP Marmaris İlçe Başkanlığı, İl Teşkilatı'ndan gelen bir yazı ile fesh edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Başkanlığı, İl Teşkilatı'ndan gelen bir yazı ile fesh edildi. Bu durumun il yönetiminin keyfi bir uygulaması olduğunu ileri süren MHP Marmaris İlçe Başkanı Ali Aygün, seçim arefesinde bu durumun partilerinin başarısızlığı olarak algılanacağını söyledi.

Dün itibariyle MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz imzasıyla bir yazı aldıklarını belirten Aygün, "Yazıda, parti tüzüğünün 52 ve 56'ıncı maddelerine istinaden, parti meclisinin 33 üçüncü maddesine dayanılarak Marmaris ilçe teşkilatı yeni meclis oluşturuluncaya kadar kapatılmıştır' ibareleri yer alıyordu. Bugüne kadar bize destek olan tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olan icraatlarımızın hesabını da alnımız ak olarak veriyoruz. Ancak asıl olan İl Başkanımız Mehmet Korkmaz'ın 30 Mart'ta sandıktan çıkan sonucun hesabını nasıl vereceğidir. İl yönetiminin bu keyfi kararı, seçim arefesinde partimizin başarısızlığı olarak algılanacaktır" dedi.

Partisinin İl Başkanı Mehmet Korkmaz'ın, 10 bin kişinin katıldığı Oktay Vural ziyareti sonrası kendisini görevden aldırmak için özel bir çaba sarf ettiğini de ileri süren Aygün, "Bu çabaları sonunda başarılı oldu. Bu parti Mehmet Korkmaz ve yönetimindeki bir kaç kişinin gelir kapısı değildir. Bu saatten sonra görevden alınan seçilmiş yönetimin ardından atama ile gelecek olan arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

Aygün, "Seçim öncesi yapılan bu hareket yanlış bir harekettir. MHP'yi yerel seçimlerde Marmaris İlçesinde zora sokacaktır. Başta il başkanımız olmak üzere yönetimden bazı arkadaşların farklı hesapları olduğu ortadadır. Seçim çalışmaları için 3-4 güçlü adayla görüşmelere devam ediyorduk. Bu il başkanımız ve Muğla milletvekilimizin işine gelmedi. Partimizi ve yönetimimizi karıştırarak bizleri görevden aldılar" diye konuştu.

Aygün'ün konuşmasının ardından MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'na gelerek parti mührünü teslim alan İl Başkanı Mehmet Korkmaz basın mensuplarına konuyla ilgili açıklama yapmadı. - Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Korkmaz Ali Aygün Marmaris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title