Haberler

Mesut Yılmaz'ın ölüm haberi memleketini yasa boğdu

Güncelleme:

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatı memleketi Rize'de büyük üzüntüye yol açtı. Gözyaşı döken hemşerileri, üzüntülerini dile getirdi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın acı haberi memleketi Rize'de hemşerilerini üzdü. Çayeli ilçesinden olan ve adı park ve bulvarlara verilen Yılmaz'ın ölüm haberini alan hemşerileri gözyaşlarını tutamadı.

"TÜRK HALKININ KALBİNE DAMGA VURMUŞTU"

Yener Turgut, "Yalnızca iyi bir siyasi lideri değil iyi bir insanı da kaybettik. Mesut Yılmaz Çayeli'mizin ve ülkemizin değerli siyasetçilerindendi. Türk halkının kalbine damga vurmuş bir insandı. Türkiye Cumhuriyeti çok iyi bir liderini çok iyi bir Türk insanını kaybetti. Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.

Mesut Yılmaz'ın Rizeli hemşerileri gözyaşı döktü

"OYLARIMI HEP ONA VERİRDİM"

Haberi duyduğunda gözyaşlarını tutamadığını belirten İsmail Sırtlı da "Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Kendisi yabancım da değildi akrabamdı aynı zamanda. Hem sevdiğimiz bir ağabeyimizdi hem de ülkenin bir değeriydi. Allah mekanını cennet etsin. Siyaset için önemli bir isimdi, Rize için de çok önemli bir isimdi. Yeri kolay kolay dolacak bir insan değildi" ifadelerini kullandı. Ayşe Çelen ise "Ben çok severdim onu, oylarımı hep ona verirdim. Vefat haberini duyunca çok üzüldüm. Çok kıymetli bir insandı" derken, Fatma Meyveci de "Bizim köylümüzdü. Çok iyi insandı. Böyle bir değeri kaybettiğimiz için çok üzgünüz" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Mesut Yılmaz'ın Rizeli hemşerileri gözyaşı döktü

BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ: ÇOK ÜZÜLDÜK

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ise "Mesut Yılmaz'ın hem hemşerisi hem de aile bağlarının bulunduğu ilçenin belediye başkanı olarak, vefatına çok üzüldük. Yalnızca ben değil ilçe halkımızda vefat haberini duyduğumuzdan beri çok üzüntülü bir durumda. Vatandaşlar sürekli bizleri arıyorlar. İstanbul'a gitmek istediklerini dile getiriyorlar, bizler de kendilerine pandemi dolayısıyla gitmemeleri yönünde uyarılarda bulunuyoruz. Mesut Yılmaz bu ülkenin bir değeri, kendi bilgi birikim ve tecrübeleriyle bu ülkeye önemli hizmetlerde bulunmuştur. Biz Karadenizliler olarak Rizeliler olarak kendisinin yapmış olduğu hizmetleri takdir ediyoruz. Bu yüzden de ilçe de birçok yerde fotoğrafları mevcuttur. İlçe merkezimizdeki parkımızın adı Mesut Yılmaz parkıdır. Biz ilçemizde onun ismini yaşatıyoruz. Umuyoruz ki Rize'de açılacak yeni havalimanına da Mesut Yılmaz adı verilir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Yılmaz İstanbul Çayeli Haberler

500

Yorumlar (25)

2121:

Hakım haram olsun

37
23
yanıtYanıtla
Mu:

Hakkımı helal etmiyorum din düşmanıydı Özalın hatasıydı

24
29
yanıtYanıtla
Mirro:

Sen dindarsan, yanlis dindensin veya inandigin din insanlar icin degil.

yanıt10
yanıt11
sam smith:

O kadar Üniversite okumuş akil bir insanın, her şey bitti ''din'' düşmanı deyip prim yapmaya çalışıyorsun

yanıt4
yanıt3
Cüneyt:

Ben hakimi hellal etmiyorum...

30
22
yanıtYanıtla
Çikilop:

Kumar oynayipta dayak yedigi zamanlari unutmadik tabi buyuk kesim balik hafiza olunca böyle oluyor atesi bol olsun

15
18
yanıtYanıtla
bruksel:

allah rahmet eylesin

18
6
yanıtYanıtla
SMMM:

Bir Çayeli''li olarak hiç görmediğim ve görüşmediğim halde bende iyi bir insan imajı bırakmıştır. Rabbim rahmetiyle muamele etsin.

15
7
yanıtYanıtla
TTRRTTT:

BEYEEFENDİLİĞİ HİÇ BIRAKMAYIN GÜZEL SİYASETÇİLERDİ BU İNSANLAR GÜNÜMÜZ SİYASETÇİLERİ NE KADAR EDEPSİZ KELİME KULLNAIYOR BU KADAR DA OLMAZ BİRAZ DAHA YUMŞAK ANLAYIŞLI SİYASETE GEREK VAR ÜLKE DE

10
11
yanıtYanıtla
Hani sosyal mesafe:

Siz bu dünyada kök salıp 500 yıl yaşayacaksınız değil mi ölen insanın hele hele güzel ahlaklı yumuşak huylu seviyeli bir devlet adamı nin arkasından yazılanlara yazık günah başka diyecek bir şey yok

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title