Haberler

Mehmet Ali Erbil'den Kızı Sezin'e Duygusal Doğum Günü Mesajı!

Güncelleme:

Ekim ayında evde geçirdiği kaza nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Sezin Erbil'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Evde geçirdiği kaza nedeniyle uzun süre hastanede tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil, doğum günü olan kızı Sezin Erbil'in doğum gününü en duygusal şekilde kutladı.

"İLK GÖZ AĞRIM"

TV ekranlarının sevilen şovmeni Mehmet Ali Erbil, kızı Sezin Erbil'in doğum gününü, sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir video ile kutladı. Ekim ayında geçirdiği kazanın ardından uzun süre tedavi gören Erbil, videoda: "Sezin'im, ilk göz ağrım, zor günlerimin en büyük destekçisi, canım kızım. Yeni yaşın sana, senin gibi sonsuz güzellikler sunsun. İyi ki doğdun, iyi ki benim kızım oldun. Seni çok seviyorum." dedi.

Mehmet Ali Erbil, Kızının Doğum Gününü Kutladı

ÜNLÜ İSİMLER DE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Sezin Erbil ise Mehmet Ali Erbil'in doğum günü paylaşımına, "Canım babam teşekkür ederim. Allah başımdan eksik etmesin seni..." yanıtını verdi. Sezin Erbil'in yanı sıra pop şarkıcısı Demet Akalın'da, ''Ayyyy aşkım benim ya iyiki doğdun sezoşşş. Senin için dualarım kalbimde kalsın. iyiki doğdun'' yorumunu yaptı. Seda Sayan ve Selen Görgüzel'in de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim de Erbil'in doğum gününü kutladı.

Mehmet Ali Erbil, Kızının Doğum Gününü Kutladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Ali Erbil Sezin Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

Dürbünlü:

memdalinin günahları başkanınki kadar yoktur.

3
70
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Fern glas,kes lan zırıltıyı hödük.

yanıt2
yanıt7
KİNQ:

HADİ ORDAN FIRLAMA DÜRBÜNLÜ.MAL MAL YORUM YAPMA.

yanıt154
yanıt2
MEMATI:

LAAN SEN HALA YASIYORMUSUN SOYTARI INATETME SENDE BINECEKSIN IMAMIN KAYIGINA PARMAK SALAMAK NEYMIS GOSTERECEKLER ZEBANILER SANA . .

1
9
yanıtYanıtla
POLAT:

Arkadaş da Allah galiba adamın nereye gideceğine nasıl işkence göreceğine falan karar vermiş

yanıt1
yanıt0
ŞAPKACI:

''ATEŞE DAYANABİLECEĞİN KADAR GÜNAH İŞLE'' sözüne inat yaşayan bir adam. AYNI TARAFA GİDECEĞİMİZ KUVVETLE MUHTEMEL İKEN MERAKLA BEKLİYORUM BEN YANARKEN O NASIL YANACAKMIŞ. BAKALIM ORDA ADALET VARMI?

2
6
yanıtYanıtla
İYİDERE/İSPİR YOLU:

BİLGİÇ YİNE UYDURMUŞ BİŞEYLER, ALLAH SENİDE BETER YAKAR İNŞALLAH

yanıt3
yanıt0
SAİME:

O nasıl bir ifade? sen yanmayacaksan bile bu yazıdan sonra işin zor.

yanıt2
yanıt0
TAKKECİ MAMUT:

ŞAPKACI DEMİŞSE DOĞRUDUR, DOĞRU OLMASA DEMEZ ZATEN. O BİR BİLGE ADAM.

yanıt2
yanıt2
ŞAPKACI:

Yuhhhh olsun sana şirke girmiş bir bedbahsın.

yanıt1
yanıt3
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title