Haberler

Mansur Yavaş'ın "Siz de oturun" diyen vatandaşla diyaloğu muhtarlardan alkış aldı: Mahkemede ayakta ifade verilir

Güncelleme:

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'da muhtarlarla bir araya geldi. Yavaş'ın "Oturun, oturarak konuşun ayakta durmayın" sözleri üzerine bir vatandaş, "Başkanım siz de ayaktaydınız yoruldunuz. Siz de oturun, sadece bizim oturmamız olmuyor" dedi. Bunun üzerine Mansur Yavaş ise vatandaşa, "Mahkemeye çıktığınız zaman hesap verirken ayakta ifade verilir. Onun için ben ayakta ifade veriyorum" sözleri muhtarlar tarafından alkış aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'da muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Yavaş'ın paylaştığı videoda, bir vatandaş ile yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu.

"BAŞKANIM SİZ DE AYAKTAYDINIZ YORULDUNUZ"

Görüntülerde toplantıda söz isteyen bir kişiye Mansur Yavaş, "Oturun, oturarak konuşun ayakta durmayın" diye seslendi. Vatandaş ise "Başkanım siz de ayaktaydınız yoruldunuz. Siz de oturun bizim oturmamız olmuyor" sözleriyle cevap verdi.

"MAHKEMEDE HESAP VERİRKEN AYAKTA İFADE VERİLİR"

Diyaloğun devamında Mansur Yavaş ise vatandaşa "Mahkemeye çıktığınız zaman hesap verirken ayakta ifade verilir. Onun için ben ayakta ifade veriyorum size" dedi. Yavaş'ın bu sözleri muhtarlar tarafından alkış topladı.

Mansur Yavaş'ın 'Siz de oturun' diyen vatandaşla diyaloğu muhtarlardan alkış aldı: Mahkemede ayakta ifade verilir

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Mansur Yavaş Sincan Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (21)

Ahmet Karadeniz:

Mansur Yavaşı övüp durmayın kapasite eksik Türkiye'ye liderlik ya pa Maz adamın konuşma kabiliyeti yoooook belki 50 yıl önce olabilirdi ????????????

47
240
yanıtYanıtla
Osman Frensiz:

eyyyyyyyyyyy sen kimsin?

yanıt54
yanıt16
Necat Can:

Kapasitesi olanları da görüyoruz dolar kac lira bak bakim

yanıt100
yanıt14
Mehmet Vatandaş:

ülke konuşarak mı yönetiliyor:)) Dürüstlüğü yeter hırsızlardan usandık

yanıt74
yanıt13
oruç ozkan:

kardeş bir lider için ne gerekli hepsi var bu insanda eniyi üniversite eğtimi kariyer sahibi yıllarda keçiören belediye başkanı oldu ingizce anadili gibi biliyor en azından yanın da tercümana ihtiyaç yok

yanıt21
yanıt3
Zamanla Akıllanan Adam:

acaba; sanık olarak mı? tanık olarak mı; yada mşteki olarak mı ifade veriyor, yada savunma yapıyor. her 3 durumda da tam bir rezalet ifade. Sakarya yı alkışlayanlar gibi. insanlarımız her süslü cümleyi alkışlıyor.

55
220
yanıtYanıtla
HONOUR:

bize üç gömlek fazla bu adam

185
35
yanıtYanıtla
apolat:

Mükemmel Başkan, Ankara nın hak ettiği başkan.. MHP liyim ama inşallah uzun yıllar Ankarayı bu adam yönetir. Ama fazlasını beklemek doğru olmaz

143
70
yanıtYanıtla
Özgür Sevindik:

Harbiden bu şahsami umut bağlandi şimdi

33
122
yanıtYanıtla
Necat Can:

Niye beyenemedinmi calıp cırpsa mı bel bağlıycaz

yanıt100
yanıt14
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title