Haberler

Madencilerin Minibüsü Tır'la Çarpıştı 21 Yaralı

Bolu'nun Mengen İlçesi'ne bağlı Gökçesu Beldesi'nde maden işçilerini taşıyan minibüsün TIR'la çarpışması sonucu 21 madenci yaralandı.

Bolu'nun Mengen İlçesi'ne bağlı Gökçesu Beldesi'nde maden işçilerini taşıyan minibüsün TIR'la çarpışması sonucu 21 madenci yaralandı. 18 kişi taburcu edilirken, 3 madenci tedavi altına alındı.

Kaza sabah saatlerinde, Mengen'in Gökçesu Beldesi'nde meydana geldi. Gökçesu Beldesi'nde bulunan bir kömür ocağında çalışan maden işçilerini taşıyan, sürücülerinin kimlikleri belirlenemeyen 14 BU 276 plakalı minibüs ile karşı yönden gelmekte olan 67 CY 899 plakalı TIR çarpıştı. Minibüs çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak devrildi. Kazada 21 kişi yaralanırken, 10 kişi Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne, 11 kişi ise Mengen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mengen'e kaldırılan 11 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi. Bolu'ya getirilen Ömer Kazancı, Sabri Delen, İsmail Çetinel, Ferdi Baş, Vahdettin Gökmen, Barış Sugeçti ve Hasan Tabak tedavilerinin ardından taburcu edildi. İsa Ovaz, Metin Çengel ve Vedat Eliusta'nın tedavileri ise sürüyor.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı maden işçilerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. İşçiler, Vali Zahteroğulları'na, TIR yolda kayınca minibüs dorseye çarptı. Minibüs yoldan çıkarak tarlaya devrildi. Çok kötü bir kazaydı dediler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

BOLU,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köroğlu Devlet Hastanesi Gökçesu Mengen Bolu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

İbrahim Dinçerudiibrahim@gmail..com:

Mengen Bolu İl Yolu yıllardır süren bir ihmal ve sorumsuzluk nedeniyle genişletilmemektedir.Yazıklar olsun.Bolu yu Karabük e (Karadenize) bağlayacak yolun bu güzergahtan geçeceği söylenir ama bir türlü gerçekleşmez.

0
0
yanıtYanıtla
Bilal köseoğluesmerin_seveni@hotmail.com:

Bu yolda kaza olması normel yol düzgün değil hemde dar yol eğimli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title