Haberler

Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler

Güncelleme:

Türkiye'nin en tanınan 12 şefinden "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" kitabı

Mutlu mutfakların vazgeçilmezi Fairy Platinum, Türkiye'nin en tanınan 12 şefinin aileleri için pişirmeyi sevdikleri yemekleri bir araya getirdi. "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" kitabının tanıtımı, kitapta yer alan tariflerle hazırlanan yemekler eşliğinde; Berna Laçin, Sedef İybar ev sahipliğinde ve şeflerin katılımıyla gerçekleşti.

Ayşe Tüter, Berna Laçin, Elif Edes Tapan, Emine Beder, Eyüp Kemal Sevinç, Gazi Ateş, Gülhan Kara, Memet Özer, Oktay Aymelek (Oktay Usta), Sahrap Soysal, Sedef İybar ve Tolga Atalay'dan oluşan Türkiye'nin en tanınan 12 şefi, "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" kitabına birbirinden lezzetli fırın yemekleri tarifleri ile değer kattılar.

Kitapta; AyşeTüter'in "Kuzu İncik'i, Berna Laçin'in "Portakal ve Soya Soslu Somon"u, Elif Edes'in "Elmalı Tart"ı, Emine Beder'in "Sebzeli Rulo Köfte"si, Eyüp Kemal Sevinç'in "Fırında Hardallı Piliç But"u, Gazi Ateş'in "Fırın Sütlaç"ı, Gülhan Kara'nın "Fırın Makarna"sı, Memet Özer'in "Tavuk Budu Tandır"ı, Oktay Aymelek'in "Kabaklı Dereotlu Peynirli Börek"i, Sahrap Sosyal'ın "Cevizli Kimyonlu Köfte"si, Sedef İybar'ın "Ayva Tatlısı" ve Tolga Atalay'ın "Fırında Mantarlı Patates"i yer alıyor.

"Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler"in tanıtım toplantısında, kitabı yayına hazırlayan Sedef İybar, "Tanıdığınız ve sevdiğiniz mutfak üstadı dostlarımla bir araya gelerek aileleri ile paylaştıkları mutlu sofralar için yapmaktan en çok hoşlandıkları tarifleri istedim" dedi ve şöyle devam etti:

"Her biri birbirinden lezzetli bu yemekleri pişirirken ve yerken büyük keyif alacağınıza inanıyorum. Mutfaklarında farklı lezzetler denemeyi seven, aileleri için yemek yapmaktan mutluluk duyan mutfak dostları için ideal bir danışman olacak "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" kitabı, mutfak arşivlerindeki yerini alacak. Bu kitaptaki her tarif inanıyoruz ki aile sofralarına ilham verecek."

Fairy'nin marka elçisi ve "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" kitabında "Portakal ve Soya Soslu Somon"u ile yer alan Berna Laçin "Hiçbirimiz sabah uyandığımızda düzenli mutfağımızın görüntüsünü bozan akşamdan ıslatılmış bulaşıkları görmek istemeyiz. Lezzetli yemeklerin ardından aynı keyfi mutfağınızda da yaşamanız, bulaşıklarınızdaki ve makinenizdeki yağlardan kolayca kurtulmanız için size bir öneride bulunmak istiyorum. Zamanın çok değerli olduğu günümüzde mutfakta harcanan saatlerin değerini biliyorum ve size de zor yağları çözerek suda bekletme etkisi yaratan yeni Fairy Platinum'u öneriyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emine Beder Berna Laçin Türkiye Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title