Haberler

Kütahya Tavşanlı'da Burcu Güneş rüzgarı

Güncelleme:

- Kütahya Tavşanlı'da Burcu Güneş rüzgarı Burcu Güneş, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde verdiği konserde sevenlerini coşturdu.

- Kütahya Tavşanlı'da Burcu Güneş rüzgarı

KÜTAHYA - Burcu Güneş, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde verdiği konserde sevenlerini coşturdu.

Tavşanlı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sanatçı ünlü sanatçı Burcu Güneş Tavşanlı'da sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Güneş, sevilen şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı. Burcu Güneş, canlı performansı ve sesi ile sevenlerini bir kez daha büyüledi.

Güçlü yorumu ile başarılı bir müzik kariyerine imza atan Burcu Güneş, Tavşanlı'da unutulmaz bir konsere imza attı. Sevilen şarkılarını seslendiren Burcu Güneş, konsere olan ilgiden de memnuniyet duydu. Konserde ön sıraları dolduran gençler ünlü sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Bu arada, Burcu Güneş'e günün anısına hediye ve çiçek takdim edildi.

Gazetecilerin konser öncesi Göbel Termal tesislerinde sorularını cevaplayan Burcu Güneş yakın zamanda çıkarmayı düşündüğü albüm hakkında şunları söyledi: "Albüm ile ilgili herşey bitti. Doğru zamanı bekliyoruz. Her şeyin daha iyi gittiği insanların keyifli olduğunu düşündüğüm zamanda çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü müziğe odaklanmalarını istiyorum biraz daha. Biliyorsunuz single single veriyoruz artık, insanlar odaklanamıyor eskisi gibi albüm dinlemeye, eskisi gibi arşivler yapmaya diye. O yüzden o iki yılda bir albüm çıkarma dönemleri kimsede kalmadı. Ama biz uzun zamandır single single giderken insanların doya doya dinleyebileceği bir proje çıkartmak istediğimiz için,biraz da benden böyle şeyler beklendiği için ne kadar yıllar geçse de arşivlik işler her zaman isteniyor benden. O nedenle doğru zamanda çıkaracağız inşallah, herşeyi bitti."

Tavşanlı leblebisinin de ününü bildiğini belirten Güneş, kalmış olduğu Göbel Termal tesislerinin de oksijeni bol nadir güzellikte yerlerden olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Burcu Güneş Tavşanlı Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title