Haberler

Kraliçe Elizabeth'in Elindeki Morluk, İngilizleri Ayağa Kaldırdı!

Güncelleme:

Ürdün Kralı II. Abdullah'ı, Buckingham Sarayı'nda ağırlayan Kraliçe Elizabeth'in elindeki morluğu gören internet kullanıcıları, sosyal medyayı yorumlarıyla birbirine kattı.

Ürdün Kralı II. Abdullah ve eşini ağırlayan Kraliçe Elizabeth'in elindeki morluk, sosyal medyayı birbirine kattı. Kraliçe'nin sağlık durumuyla ilgili binlerce yorum yapılırken, Buckingham Sarayı ise konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

ELİNDEKİ MORLUK İNGİLTERE'Yİ KARIŞTIRDI

İngiltere'de rekor süreyle 67 yıldır tahtta bulunan Kraliçe Elizabeth'in her adımı yakından takip ediliyor. İngiliz basını ve sosyal medya, Ürdün Kralı II. Abdullah ve eşini ağırlayan Kraliçe'nin elindeki detaya dikkat çekti. Fotoğraf çekiminin ardından Kraliçe Elizabeth'in elindeki morluk dikkat çekerken, sosyal medyada Kraliçe'nin sağlık durumuyla ilgili binlerce mesaj paylaşıldı.

Kraliçe Elizabeth'in Elindeki Morluk İngilizleri Ayağa Kaldırdı!

"KÜÇÜK DARBELER BÖYLE İZLERE SEBEP OLUR"

Kraliçe'nin açıklanmayan bir hastalığı olduğuna varan yorumlar yapılırken, kimileri de sükunet çağrısı yaptı. Kraliçe'nin 92 yaşında olduğunu hatırlatan bir kullanıcı, "Millet, sakin olun. Kraliçe 92 yaşında ve o yaşta küçük darbeler bile böyle izlere sebep olabiliyor" dedi. Buckingham Sarayı ise, Kraliçe'yle ilgili teorilere rağmen açıklama yapmaktan kaçındı.

Kraliçe Elizabeth'in Elindeki Morluk İngilizleri Ayağa Kaldırdı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kraliçe Elizabeth Buckingham Sarayı İkinci Abdullah Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (86)

YOBAZ SAVAR:

KRALİCE inşallah daha uzun seneler yaşar yobazların ve insanlık düşmanı cehennemlik mikropların korkulu rüyası olarak yaşasın İngiltere Kralicesi

11
16
yanıtYanıtla
İSKOCYALI:

Demokrasinin özgürlük çağdaşlık aydınlık insanlık ve medeniyetin beşiği olan köpeklerin ulaşamadığı İngiltere KRALİCESİ ELİZABETH çok yaşa iyiki varsın

10
13
yanıtYanıtla
OO7 JAMES BONT:

İngiltere Kraliçesi Halkın kahramanıdır monarşi semboliktir devlet güçlü halk bilinçli ve demokrattır güneşin batmadığı tek ülkedir din iman peygamber kitap palavralarıyla insanları yobazlar kandıramazlar

7
16
yanıtYanıtla
jnndlnknkld:

Embesil, sende beyin bedava. meczuuuppppppppppppppp :))))) :))))))))))))))))))

yanıt0
yanıt0
TÜRK IRKI:

soyunun nerdengeldiği belli annesi tek babası çok soylulardan beyin vücudu terketmiş evlat olsan eldivenle sevilmezsin mahalle köşelerinde prezarfatif kullanmadan herkesin altına yatanların sonuçlarını bu ülke senin gibi lerle ödüyor

yanıt0
yanıt1
AAAA:

yuh sana be ingiliz

yanıt0
yanıt1
vatandaş:

bir ülkenin ne düzende yönetildiği elbette önemlidir ancak yönetim düzeninden çok ülkenin halkının mutluluğu daha önemlidir. Halkın mutluluğu da alım gücü, eğitim seviyesi ve refahına bağlıdır. James e katılmasamda bir konuda haklı, Halk kraliçeyi seviyor, devletleri güçlü, monarşi sembolik ve en önemlisi halk biliçli. Takım tutar gibi adam tutmuyorlar. Neyse söyleyecek çok şey var ama . . . . (söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil)

yanıt0
yanıt1
Deli:

Bunu babasi ingiliz belli cok seviyo

yanıt1
yanıt0
Makine:

Her ne kadar sembolikte olsa, yada yönetitime bir etkisi olmasada;kraliyet ailesi lüks icinde , bolluk icinde yasamaktadir. Yani kraliyet ailesinin cocuklarinin hic bir maddi sorunlari yoktur. Ülkenin en iyi okullarinda okuyabilirler , en iyi egitimi alabilirler, en iyi sekilde yasamlarini sürdürebilirler. . . Kisacasi para gani. . . . Sözün özü: Bir tarafta parlamento diger tarafta kraliyet pek demokrasi ve esitlikci bir yönetim olmasa gerek. . . .

yanıt0
yanıt1
001:

sen ne yaşıyon la anık

yanıt0
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title