Haberler

Kral Türkiye Müzik Ödülleri 2013 Adayları Belli Oldu

Güncelleme:

Kral Türkiye Müzik Ödüllerinde yarışacak adaylar, Kral Pop TV, Kral TV, KralPOP Radyo ve Kral FM ortak yayınında açıklandı.

20 yıldır Türkiyenin lider müzik yayın grubu Kral tarafından düzenlenen ve müzik dünyasında 2013 yılının en iyilerinin belirlendiği Kral Türkiye Müzik Ödüllerinde yarışacak adaylar belli oldu.

Türkiye müzik sektörünün en önemli ve büyük organizasyonu olan Kral Türkiye Müzik Ödüllerinin aday adayları; meslek birliklerinden alınan bilgiler ışığında ülkemizin önde gelen yapımcılarının, radyocularının, müzik adamlarının ve sanatçılarının görüşlerine başvurularak oluşturuldu. Her kategoride yarışacak 5 aday, 200 kişilik uzman jüri kadrosunun yanısıra 20 Mart - 8 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen halk oylamasında 3 milyon 900 bin oyla belirlendi.

İşte adayların seçilme kriterleri;

Müyap 2013 yılı fiziki satış resmi rakamları
Müyap 2013 yılı internetten dinlenme ve indirilme resmi rakamları
MusicTopTR verilerine göre 2013 yılında radyolarda en çok çalan şarkılar verisi
MusicTopTR verilerine göre 2013 yılında radyolarda şarkıları en çok çalınan şarkıcılar verileri
200 Kişilik Dev Jüri
Halk Oylaması

Oylamaya katıl, adayını destekle...

Kral Türkiye Müzik Ödülleri nde 15 farklı kategoride yarışacak her kategoriden 5 aday, SMS ile halk oylamasına sunulacak. 30 Nisanda sona erecek 2013 yılının yıldızlarının belirleneceği oylamaya katılmak isteyenler, www.turkiyemuzikodulleri.com adresinden adaylarının SMS numaralarını öğrenebilecek. Mobil platformlardan Kral uygulamasını indirenler ise oylamaya ücretsiz olarak katılabilecek.

Finalde Halk Oyunun yanısıra MÜYAP Fiziki Satış Rakamları, MÜYAP Dijital İndirme ve Dinlenme Raporları, 2013 Yılı Radyolarda En Çok Çalınan Şarkılar ve Şarkıcılar Listesi verileri ışığında konusunda uzman 30 kişilik final jürisiyle ödüller sahiplerini bulacak.

Asıl yarış şimdi başlıyor!

Tam 4 dalda aday olan Rafet El Roman ve geçtiğimiz yıl O Ses Türkiyede birinci seçilen genç yetenek Oğuz Berkay Fidan dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Gülşen, Sertab Erener, Hande Yener, Nilüfer, Gökhan Özen, Duman ve Emre Aydın 3 daldaki adaylıklarıyla büyük bir çekişmeye start veriyor. Mustafa Ceceli ise 2 adaylıkla ödüle yakın isimler arasında yer alıyor.

Diziler, müzikleriyle yarışıyor

Televizyonda yıl boyu rating yarışına giren diziler, bu kez müzikleriyle Kral Türkiye Müzik Ödüllerinde yarışacak. Milyonlarca kişinin izlediği, sosyal medyada dünya çapında büyük rekorlara imza atan Star TV dizisi Medcezir, izleyiciyi yakın tarihe götüren, kaybettiğimiz kimi değerleri hatırlatan kimi zaman eğlenceli kimi zaman hüzünlü bir TRT dizisi Seksenler, espirileriyle güldüren, karakterleriyle günlük yaşamımıza dahil olan Kanal Dnin dizisi Yalan Dünya, gençlik dizisi Güneşi Beklerken ve özel televizyonlar, pembe diziler, bakkallardan süper marketlere geçiş gibi akıllardan silinmeyecek dönemlerimizi anlatan ATV dizisi Doksanlar müzikleriyle yarışacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kral Pop Türkiye Güncel Haberler

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Ali Koç'un üstünü çizdiği Selahattin Baki, sessizliğini bozdu: O görüntüyü vermemeliydik

Ali Koç'un üstünü çizdiği Selahattin Baki, sessizliğini bozdu: O görüntüyü vermemeliydik

Cannes'a giden CZN Burak, hakkında yapılan yorumlara isyan etti

Cannes'a giden CZN Burak, hakkında yapılan yorumlara isyan etti

Sinan Ateş'in arkadaşı: Olcay Kılavuz MHP'li yöneticiler tarafından öldürülmekten korkuyor

Sinan Ateş'in arkadaşı: Olcay Kılavuz MHP'li yöneticiler tarafından öldürülmekten korkuyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title