Haberler

Kral Charles, Gazze'de ateşkes çağrısına kulaklarını tıkadı

Güncelleme:

İngiltere Kralı 3. Charles, Londra'da Noel pazarını gezerken Filistin destekçisi bir kadın tarafından protesto edildi. Kral Charles, Gazze'de ateşkes çağrısı yapan kadına kulak asmadı. O anlar ise kameraya yansıdı.

İngiltere Kralı 3. Charles, başkent Londra'da Noel pazarını gezdiği esnada, Filistin destekçisi bir kadın kendisine seslenerek " Gazze'de ateşkes" çağrısında bulunmasını istedi. Kral Charles ise kadını görmezden geldi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Kral Charles, başkentteki Ealing Noel Pazarı'nı gezerken bir kadının, Gazze'de ateşkes çağrılarını desteklemesi için kendisine seslendiği görüldü.

Kral Charles, Gazze'de ateşkes çağrısına kulak asmadı

KADININ SÖZLERİNİ UMURSAMADI

Görüntülerde, Kral Charles'ın sesin geldiği tarafa yöneldiği fakat kadını görmezden geldiği dikkati çekti. Protestocunun Kral'a, "Filistin'e özgürlük Kral Charles", "Şimdi ateşkes", "Özgür, özgür Filistin", "Mutlu Noeller" diye seslendiği anlar da görüntülere yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Kral Charles Filistin Londra Gazze Noel Dış Politika Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title