Haberler

Köy Kadınları Girişimcilik Eğitimlerini Tamamladı

Güncelleme:

Bursa Valiliği İl Özel İdaresi tarafından başlatılan Doğancı-Dağyenice-Atlas köy kadınları girişimcilik projesi eğitimleri tamamlandı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput'un katılımlarıyla 56 köy kadınına verilen eğitimlerin sertifika törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Ak parti Grup Başkanvekili Fethi Yıldız, BEBKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Sait Cülfik, İlçe Kaymakamları ve köy kadınları katıldılar.

Sertifika töreninde konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik sayın Valimizin yakın ilgi ve desteğinizle BEBKA projeleri kapsamında Bursa'nın yakın köylerinin turizm alanında çalışabilmeleri onların turizm alanında meslek edinmeleri ve kendi aile bütçelerine destek olabilecek gelir getirici faaliyetlerde bulunabilmeleri için 3 yıldır İl Özel İdaremiz ve Nilüfer Kaymakamlığımızla ortaklaşa yürütmüş olduğumuz bu proje bugün 56 bayanımızın da sertifika almasıyla sona ermiş olacaktır dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput burada evinde oturmuş,köşesine kapanmış, dünyadan haberi yok, kendisini kaderine terk etmiş, asalak, tembel, uyuşuk, miskin bir halde yaşamayı kabul etmemiş gelmişsiniz biz meslek kursu alacağız, üreteceğiz, hizmet edeceğiz, aile bütçemize kendimize köyümüze, ülkemize faydalı olcağız bize sahip çıkın, bize destek verin, bize rehberlik edin demişsiniz sizi tebrik ediyorum. Bugün BEBKA'nın toplantısı vardı bu toplantıda bir karar aldık, 20 milyon TL daha destek veriyoruz.

iş kur, üret, istihdam yap , memlekete faydalı ol devlet bu kadar destek veriyor, yeni projeler için yeni destekler daha yapacağız. Değerli hanım kardeşlerim işin temeli inanmak, ben yaparım evet, başkası yapıyorsa bende yaparım benim aklım fikrim yerinde, inancım yerinde, devlette benim arkamda duruyor dimdik o zaman ben niye yapmayayım, yaparım hem de yapacağım diye yola çıkacaksınız, bizde size her türlü desteği vereceğiz ve böylece ileriki günlerde inşallah çok güzel üretimleri daha evvel sizler biliyorsunuz çok güzel başarılarınızı takdirle yaşadık ve bundan sonra yeni başarılara imza atacaksınız ve belki zaman içerisinde iş kurup ilave desteklerden de alacaksınız, dolayısıyla burada zaten bu 3 köyümüz Dağyenice, Doğancı ve Atlas gelecekte bu 3 köyümüzün o muhteşem tabi güzellikleriyle doğal güzellikleriyle tarım zenginlikleriyle, kültür zenginlikleriyle sadece Bursa'mızın değil, ülkemiz ve dünyanın en güzel değerlerinden bir tanesi olmaya aday ve şu ana kadar oraya ülkemize ve dünyanın dört bir tarafında çokça büyük yatırımcı yatırım yapmak için hep gün sayıyorlar bizde gün sayıyoruz, dolayısıyla inşallah aldığınız kurslar, bilgiler, meslek edinme bilgileri yapacağınız çalışmalar en kısa şekilde,en kısa zamanda çok büyük semereler verecek ve siz Allah razı olsun diyeceksiniz bizlere, o gün inşallah gelecek ve göreceğiz ben sizleri kutluyorum, bu işe sahip çıktınız , inandınız bu kurslara devam ettiniz için açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahabettin Harput Fethi Yıldız Mehmet Sait Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title