Haberler

Köşker'den Pazar Mesaisi

Güncelleme:

Başkan Köşker Barış'a konuk oldu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker pazar sohbetinde Barış Mahallesi sakinlerine konuk oldu. Mahalle sakinlerine sinevizyon eşliğinde sunum yaparak yeni hizmetlere ilişkin bilgi de veren Köşker, Barış'ın modern yaşam alanları ve parklarla donatılmış örnek ve modern bir mahalle olduğunu söyledi.

HEM SOHBET HEM DE SUNUM

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den hafta sonu mesaisi. Başkan Köşker, pazar günü Barış Mahallesi sakinlerine konuk oldu. Mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında ve onların sorunlarını, hizmetlere ilişkin önerilerini dinleyerek geçiren Başkan Köşker'den pazar mesaisi. Barış Mahallesi sakinlerine konuk olan Başkan Köşker, kentte devam eden hizmetlere ilişkin sunum yaptı, mahallelinin sorularını yanıtladı. Barış Mahallesi'nde bulunan bir sitede gerçekleştirilen sunuma Başkan Köşker'in yanı sıra Gebze Belediyesi başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez, Mahalle Muhtarı Erol Yıldız, birim müdürleri, Soylukent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Sayılır, yönetim kurulu üyeleri Salih Bostan, Ali Acar, Gebze esnaflarından Burhanettin Malkoç ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

BARIŞ ÖRNEK MAHALLE

Sunumunu hazırlanan sinevizyon gösterimiyle destekleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Faydalı bir pazar sohbeti için geldim. 'Gebze'nin her mahallesine eşit hizmet' parolasıyla kentimizi daha yaşanabilir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. 3,5 yılda 10 yıllık hizmet vermenin mutluluğunu siz değerli hemşerilerimizle paylaşıyoruz" şeklindeki sözleriyle konuşmasına başladı. "Gebzeli hemşerilerimizden aldığımız güç ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde kentimizi bölge bölge hizmetlerle donatıyoruz" diyen Başkan Köşker, Barış Mahallesi'nin modern yaşam alanları ve parklarıyla donatılmış örnek ve modern bir mahalle olduğunu söyledi.

BARIŞ'A HİZMET MÜJDESİ

Sunumunda Barış Mahallesi sakinlerine yeni hizmetler ve projelere ilişkin bilgi de veren Başkan Köşker, "Tatlıkuyu ve Barış mahallesinin kullanabileceği modern kapalı pazar yerinin planları çiziliyor. Artık siz değerli mahalle sakinleri modern pazar yerinden alışveriş yapacaksınız. İstasyon Mahallesi'ne kazandıracağımız ve projesi hazır olan bilim ve sanat merkezinden Tatlıkuyu Vadisi'nde de yapmak üzere kolları sıvadık" şeklinde konuştu. Gebze'nin her yerine eşit oranda hizmet vermek üzere yola çıktıklarını dile getiren Başkan Köşker, şehrin çehresinin hızla değiştiğini de sözlerine ekledi.

HİZMET ÖDÜL GETİRDİ

Atıl vaziyette olan Gebze Kent Meydanı'nı en kısa sürede tamamlayarak kentin hizmetine sunduklarını söyleyen Köşker, "Gebzelilerin buluşma adresi Gebze Kent Meydanı ile kentimiz 7/24 yaşayan bir şehir haline geldi. Bununla da yetinmedik. Görüntü kirliliğine neden olan trafoları yıktık ve yerlerine mini semt meydanları yaptık. Bu hizmetimiz Gebze'mize Altın Karınca Belediyecilik Ödülü kazandırdı. 100 yıllık Gebze Belediyesi tarihinde 50 park yapılmışken, 3,5 yıllık hizmet dönemimizde kentimizi 55 yeni park ve bahçeyle donattık. Çehresi hızla değişen ve gelişen Gebze'miz modern ve daha yaşanabilir marka bir kente dönüşüyor" dedi. Başkan Köşker, sunumunun ardından Barış Mahallesi sakinlerinin sorularını cevaplandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Erol Yıldız Nilay Ayran Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title