Haberler

Kooperatif Başkanı Cinayetine 15 Yıl Hapis

Güncelleme:

Gemlik'te Başkan Savaş Uzun'u makamında tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen sanık, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Umurbey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun'u makamında tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen sanık, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen 37 yaşındaki T.T., son kez hakim karşısına çıktı. Geçen yıl temmuz ayında Umurbey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun'u makamında tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen T.T., son sözünde sessiz kaldı.

Mahkeme, tutuklu sanık T.T.'ye "adam öldürmek" suçundan önce müebbet hapis cezası verdi, ardından suçun haksız tahrik altında işlenmesi ve sanığın duruşmalardaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezasını 15 yıla indirdi. Sanık ayrıca, "6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçundan da 10 ay hapis cezası aldı.

Sanık T.T. daha önce verdiği ifadede, "Uyuşturucu olayıyla alakalı tebligat almasının ardından maktulün bana karşı tavır ve davranışları değişmişti. Bir soğukluk vardı. Ayrıca bana iş vermemeye başladı. Olay günü de maktul beni çağırdığı için yanına gittim. Savaş'ın öldüğünü polislerden duydum. Ben silahı silip atacaktım. Hava sıcak olduğu için banyo yapıp rahatladım. Ayrıca olaydan sonra tabancada kalan mermileri de attım" şeklinde konuşmuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

savaş uzun umurbey gemlik

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });