Haberler

Komedyen İsmail Baki Tuncer'den çocuklara Barış Manço taklidiyle "maske" uyarısı

Güncelleme:

Komedyen ve sinema oyuncusu İsmail Baki Tuncer, çocukları, Kurban Bayramı dolayısıyla maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda Barış Manço'nun sesini taklit ederek uyardı.

Komedyen ve sinema oyuncusu İsmail Baki Tuncer, çocukları, Kurban Bayramı dolayısıyla maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda Barış Manço'nun sesini taklit ederek uyardı.

Merhum sanatçı Barış Manço'nun "Bugün Bayram" şarkısından uyarlama yaparak hazırladığı videoyu sosyal medyada paylaşan Tuncer, AA muhabirine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında çocuklara da görevler düştüğünü söyledi.

Çocukların, tedbirlere uyma konusunda duyarlı olduğunu gözlemlediğini belirten Tuncer, "Kendi çocuklarımdan yola çıkarak bunu söylüyorum. Daha titiz ve daha dikkatliler. Yetişkinler olarak bizim çocukları örnek almamız gerekiyor." dedi.

Tuncer, bu bayramın fiziksel mesafelerle geçmesi gerektiğini belirtti.

Hazırladığı videoyla ilgili bilgi veren Tuncer, şöyle devam etti:

"Barış ağabey, tüm dünya çocuklarına seslenebilmeyi başarmış önemli bir sanatçıydı. Onun sesini taklit ederek çocuklara 'Bugün bayram olabilir ama en yeni maskelerimizi takıp sokağa çıkalım.' demek istedim. Hayatı normalleştirmek istiyorsak, bundan sonraki bayramlarda büyüklerimizle kucaklaşmak istiyorsak maskemizi takalım. Evet, büyüklerimize sarılamadık, sarılmamalıyız da. Çünkü özellikle çocuklar taşıyıcı olabiliyor. Yaşlılarımız bizim kıymetlilerimiz. Sabır denilen şey de şu an için koronavirüs salgınının ilacı. Gelecek bayramlarda sarılalım. Fakat bu da bizim elimizde. Sarılmak istiyorsak bugün maskemizi takmak zorundayız."

Tuncer, videonun sonunda, maskelerini takan çocuklara Barış Manço'nun sesiyle 10 puan verdiğini dile getirdi.

İsmail Baki Tuncer, "Geleceğimiz olan çocuklar, bugün bizim geleceğimizi kurtarma görevini üstlendi. Onlar kurallara daha çok uyarsa hayat tekrar güzelleşecek. Hepsinin gözlerinden öpüyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı İsmail Baki Barış Manço Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title