Haberler

Kolunda serum ve oksijen tüpü ile oy kullanmaya geldi, ilk sözleri bakın ne oldu

Güncelleme:

Bursa'da Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören kalp ve böbrek hastası 74 yaşındaki İsmail Aktan kolunda serum ve oksijen tüpüyle oyunu kullandı. Oyunu kullanan Aktan'ın ilk sözleri "Benim oyumla, bizim oylarımızla gerçeği bulacağız" oldu.

Bursa'da belediye ekipleri, yatağa bağımlı, engelli ya da yaşlı seçmenleri oy kullanacakları okullara taşımak için seferber oldu. Ekipler, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören kalp ve böbrek hastası 74 yaşındaki İsmail Aktan için de harekete geçti.

"OYLARIMIZLA GERÇEĞİ BULACAĞIZ"

Kolunda serum, ağzında oksijen tüpü ile hastaneden alınıp, ambulansla 14 Eylül İlkokulu'na götürülen Aktan, oyunu kullandı. Daha sonra yine ambulansla hastaneye götürülen Aktan, "Adalet tecelli etsin. Benim oyumla, bizim oylarımızla gerçeği bulacağız. Böbrek ve kalp yetmezliğim var, yoğun bakımda tedavi görüyorum. Bu işin mazereti yok" dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Orhangazi ilçesinde de belediye ekipleri, yatalak ya da hasta seçmenleri ambulansla oy kullanacakları okullara getirdi. Ekiplerin yardımı ile sandıklarda oy kullanan seçmenler, görevlilere teşekkür etti.

İşte o anlardan kareler;

Kolunda serum ve oksijen tüpü ile oy kullanmaya geldi, ilk sözleri bakın ne oldu

Kolunda serum ve oksijen tüpü ile oy kullanmaya geldi, ilk sözleri bakın ne oldu

Kolunda serum ve oksijen tüpü ile oy kullanmaya geldi, ilk sözleri bakın ne oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Hastanesi Mustafakemalpaşa Böbrek Bursa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (1)

İsmail TAŞ:

Adamın ayağına neden seyyar sandık götürmediler???

103
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title