Haberler

Kocaeli'de sanayi tüpü patladı: 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 yaralı var

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde beton üretim fabrikasında sanayi tüpü patladı. 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Kocaeli Gebze'de faaliyette bulunan bir fabrikada sanayi tüpü patladı. Patlama sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden kişilerin Osman Üçüncü ve Ahmet Bali olduğu öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kocaeli Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir.

Kocaeli'de sanayi tüpü patladı: 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 yaralı var

Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır. Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

İtfaiye Kocaeli Gebze Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Ali :

Ülkemizin iş kazaları meşhur. İş güvenliği uzmanlarının işi çok zor. Eğitim şart.

22
1
yanıtYanıtla
Abdullah Deyerli:

Bu Ramazan ni şerifte Allah ailelerine sabır versin Allah rahmet eylesin

19
2
yanıtYanıtla
Halil Kök:

ÜLKEMİZDE Kİ EN DEĞERSİZ ŞEY MAALESEF İNSAN HAYATI, HİÇBİR TEDBİR ALINMIYOR İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SINIFTA KALMIŞ.

11
1
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Allah yardımcıları olsun.

10
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

eğer patlayan sanayi tüpü lpg gazı içeriyorsa benim uzmanlık alanıma girer 35 sene bu tüplerin dağıtımını ve bağlantılarını yaptım tüp ilk anda gaz kaçırıp alev alırsa kesinlikle patlamaz ama gaz kaçağı olur kapalı bir ortamda birikir kıvılcım alırsa bomba gibi patlar biriken gazın miktarı arttıkça patlama çok daha şiddetli olur bazen haberlerde sıkışan gaz patladı diye yalnış terim kullanılıyor patlayan sıkışan değil biriken gazdır tüp bağlantı ve contalarını hep kontrol ettiğimden kazam olmadı

10
0
yanıtYanıtla
murat ılgaz:

Son üç dört gündür ne var bu Kocaeli'nde ya tüp patlar ya boya fabrikası yanar ya duramayan gemi karadaki vinclere bindirir

7
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Pelitli denen yer Allahın dağında bir yer.. taaa oraya fabrikalar kurmuşlar, ne denetim ve bir şey..

2
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Tüp patlamaz, tüpten açığa çıkan gaz patlar ..

6
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Tüp kendiliginden patlamaz tüplerin sanayide güvenli bir alan icinde olmasi etrafinda sigara icmek kaynak yapmak veya tüpü kaza ile devirip yere yikmak gibi durumlarda patlar

4
0
yanıtYanıtla
Zaky:

Allah rahmet eylesin.. ekmeginin pesinde emekciler..

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title