Haberler

Kızılırmak'ta kaybolan çocuğun arama çalışmaları -

Çankırı'da serinlemek için girdiği Kızılırmak Nehri'nde kaybolan Yasin Demir'in (15), ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Çankırı'da serinlemek için girdiği Kızılırmak Nehri'nde kaybolan Yasin Demir'in (15), ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Kızılırmak ilçesine bağlı Bostanlı köyünde yaşayan dedesini ziyarete gelen Ankara Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Yasin Demir'in, girdiği Kızılırmak Nehri'nde kaybolmasının ardından AFAD ve jandarma tarafından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Yasin Demir'in kuzeni Yunus Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuzeninin Harmanyeri mevkisinde serinlemek için suya girdiğini belirtti.

Aynı bölgede bulunan bazı vatandaşların Yasin'in çırpınışlarını gördüğünü anlatan Demir, "Dün ırmakta kaybolduğu bize iletildi. Koşarak buraya geldik. Araştırmalar yaptık ama sonuç alamadık. Devletten aramalar için yardım istedik. İlk olarak AFAD ekipleri geldi ama yasak olduğunu söyleyerek suya aramaya girmediler" dedi.

Demir, aramaların yetersiz olduğunu savunarak, tüm köy halkının arama çalışmalarına destek verdiğini vurguladı.

Yasin'in halası Binnaz Kiraz ise çok büyük acı yaşadıklarını dile getirerek, "Böyle bir acıyı Allah kimseye yaşatmasın. Sabaha kadar bekledik. 4 dalgıç geldi. Çocuğumuz gitti. Barajın suyu azaltılsın dedik, o da azaltılmadı" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Demir Yasin Demir Kızılırmak Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title