Haberler

Kırklareli Valisi Birol Ekici, ev ziyaretlerinde bulundu

Güncelleme:

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenay Yener Yılmaz ile birlikte Karahıdır Mahallesi'nde vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ekici, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek sorunları yerinde tespit etmeye çalıştıklarını belirtti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, ev ziyaretlerinde bulundu.

Vali Ekici beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenay Yener Yılmaz ile Karahıdır Mahallesi'nde vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ekici, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.

Sorunları yerinde tespit ederek gidermeye çalıştıklarını ifade eden Ekici, ziyaretlerin süreceğini kaydetti.

"Sabah Namazında Buluşuyoruz" etkinliği

Kırklareli'nde "Sabah Namazında Buluşuyoruz" etkinliğinde vatandaşlar namaz kılıp dua etti.

Bahriye Sultan Camisi'nde gerçekleştirilen programda sabah namazının ardından dua edildi, tesbihat yapıldı.

İl Müftüsü Yusuf Eviş, namazın ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Etkinliği her pazar düzenlediklerini belirten Eviş, "Her hafta farklı bir camide sabah namazı buluşması etkinliklerimiz devam ediyor. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Elektrik kesintisi

Kırklareli'nde iki köyde elektrik kesintisi yapılacak.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, Lüleburgaz ilçesinin Müsellim köyü ile Babaeski ilçesinin Ağayeri köyüne yarın bir süre enerji verilmeyecek.

Söz konusu kesintiler, Müsellim köyünde 09.00-10.00 ile 16.00-17.00 saatlerinde, Ağayeri köyünde ise 10.00-16.00 saatlerinde uygulanacak.

Kesintiler nedeniyle elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşların kesinti saatlerinde tedbir alması gerektiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Yener Yılmaz Birol Ekici Kırklareli Enerji Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title