Haberler

Kırklareli Üniversitesi'nde Bahar Şenlikleri Başladı

Kırklareli Üniversitesi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği bahar şenlikleri başladı.

Kırklareli Üniversitesi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği bahar şenlikleri başladı.

Bahar Şenlikleri'nin açılışında, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve beraberindeki öğrenciler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde Fevzi Çakmak Bulvarı'ndan Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Saygı duruşu ve mehteran takımının çaldığı İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Aykaç tarafından anıta çelenk sunuldu. Öğrencilere konuşan Rektör Aykaç, "Öğretim yılının sonuna geldik. Yorgunlukların bir anlamda öğretim açısından arttığı aynı zamanda bir öğretim yılını tamamlayıp, yeni bir öğretim yılının hazırlıklarının başladığı dönemi temsil etmektedir. Düzenlemiş olduğumuz 6'ncı Bahar Şenlikleri imtihanlar öncesinde öğrencilerin motivasyonlarını arttırmaları için üniversitemizin akademik personeli ile bütünleşmesi için şenliklerimizi başlatıyoruz" dedi.

Daha sonra törenler üniversite kampüsünde devam etti. Kampüste mehteran takımı konser verdi. Halk oyunları ekipleri, gösterilerini sundu. Şenlikler kapsamında, bu akşam şarkıcı Gökçe konser verecek.

AÜÜ(LK/BT) - Kırklareli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mustafa Aykaç Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title