Haberler

Kırcı: "Dünya Susabilir, Ama Biz Susmayacağız"

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı, terörün bir insanlık suçu oluğunu ifade etti.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı, terörün bir insanlık suçu oluğunu ifade etti.

Ankara'da gerçekleşen bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Mehmet Kutlu'nun Bandırma'da cenaze merasimine katılarak ailesine ve yakınlarına taziyelerini ileten Kırcı, "Terör alçak ve hain yüzünü bir kez daha gösterdi. Terör Türkiye'yi asla teslim alamayacak, Bugün terörün oluşturmak istediği dehşet ortamına dur deme günüdür. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu zamanda ve yerde bu tarz planlı bir saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kez daha ortaya koymuştur. Ankara'da gerçekleştirilen saldırı çok net bir biçimde milletimizin tamamına yapılmış haince bir saldırıdır. Bu saldırıyı planlayanları ve uygulayanları ve terörün arkasındaki aklı lanetliyorum. Terörle mücadelemizdeki kararlı tutumumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bu bir milli birlik meselesidir. Türkiye'nin bekasına kast etmiş tüm unsurlarla içeride ve dışarıda mücadelemiz sürecektir" dedi.

"HDP SİYASİ MEŞRUİYETİNİ YİTİRMİŞTİR"

Kırcı, "Ankara'da gerçekleşen bombalı saldırı, Meclis'in de ana gündemiydi ve AK Parti, CHP ve MHP'nin TBMM grupları tarafından terörü lanetleyen ortak bildiri hazırlandı. AK Parti, CHP ve MHP tarafından imzalanan bildiriye HDP imza atmamıştır. Biz Dünyadaki tüm mazlumların acısını yüreğimizde hissediyoruz. Dünya Suriye'de yaşanan zulme ses çıkarmayabilir, görmezden gelebilir ama biz görmeye ve insanlık adına sesimizi duyurmaya ve haklı tutumumuzu dünyaya ifade etmeye devam edeceğiz. Dünya susabilir ama biz asla ve asla susmayacağız" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sema Kırcı Balıkesir AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title