Haberler

Kılıçdaroğlu, Kamer Genç'i anarak saygı ve özlemle andı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski TBMM Başkanvekili ve Tunceli Milletvekili Kamer Genç'i ölüm yıldönümünde sosyal medya mesajıyla anarak saygı ve özlemle andığını belirtti.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyete aşık büyük bir vatansever ve demokrat olarak daima halkın ve haklının yanında duran, ülkemizde yaşanan her türlü baskıya, adaletsizliğe, haksızlığa ve yolsuzluğa karşı verdiği cesur mücadelesiyle gönüllerde taht kuran #KamerGenç'i saygı, rahmet ve özlemle anıyorum" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 8. ölüm yıldönümünde eski TBMM Başkanvekili ve Tunceli Milletvekili Kamer Genç'i sosyal medya mesajı ile andı. Kılıçdaroğlu bugün yayınladığı mesajında, "Cumhuriyete aşık büyük bir vatansever ve demokrat olarak daima halkın ve haklının yanında duran, ülkemizde yaşanan her türlü baskıya, adaletsizliğe, haksızlığa ve yolsuzluğa karşı verdiği cesur mücadelesiyle gönüllerde taht kuran #KamerGenç'i saygı, rahmet ve özlemle anıyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Sosyal Medya Milletvekili Kamer Genç Tunceli Ölüm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title