Haberler

Kaza Yapan Sürücü, Arkadaşlarını Ölüme Terk Edip Hastaneye Gitti

Güncelleme:

Çorlu'da kaza yapan sürücü Özkan Can, yola çıkıp yardım istediği bir araçla devlet hastanesine gitti. Kazayı haber vermeyince arkadaşı Aycan Samancı yaşamını yitirdi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil su kanalı uçtu. Kazadan yaralı kurtulan sürücü Özkan Can, yola çıkıp yardım istediği bir araçla devlet hastanesine gittiğinde önce dövüldüğünü 2 saat sonra ise kaza yaptıklarını ve arkadaşının halen otomobil içerisinde olduğunu söyledi. Jandarma ekiplerinin su kanalında bulduğu otomobilde Aycan Samancı'nın hayatını kaybettiğini 2 kişinin de yaralandığını belirlendi. Kazayı duyup Çorlu'dan gelen Aycan'ın babası Nedim Samancı, 'Canım oğlum bu muydu bana bayram hediyen' diyerek gözyaşı döktü.

ARKADAŞLARINI KAZA YERİNDE BIRAKIP HASTANEYE GİTTİ

Kaza, Çorlu- Tekirdağ yolu üzerinde meydana geldi. Çorlu'da oturan Aycan Samancı, Mehmet Can Yavaş, Abdullah Erdoğan, dün gece Özkan Can'a ait 59 TL 074 plakalı otomobille dolaşmaya çıktı. Daha sonra tatil köyü olan Kumbağ'a giden 4 kişi 03.00 sırlarında eve dönmek için yola çıktı. Özkan Can, Çorlu kavşağında yaklaştığında kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalına uçtu. Kazadan yaralı kurtulan Can, diğer arkadaşlarını bırakıp çıktığı yolda yardım istediği bir araçla Çorlu Devlet Hastanesi'ne geldi. Dövüldüğünü anlatan otomobil sürücüsü Özkan Can tedavi altına alındı.

HASTANEDE "DÖVÜLDÜM" DEDİ

Hastanede tedavisi sürerken, yaklaşık 2 saat sonra polis ekiplerinin sorusu üzerine otomobille kaza yaptıklarını ve 3 arkadaşının yaralı olarak araç içerisinde olduğunu söyledi. Jandarma ve polis ekipleri kazanın olduğu su kanalına uçan otomobilde Aycan Samancı'nın hayatını kaybettiğini, Mehmet Can Yavaş ve Abdullah Erdoğan'ın yaralı olduğunu belirledi. Çağrılan ambulansla Erdoğan ve Yavaş Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


"BU MUYDU BANA BAYRAM HEDİYEN"

Kazayı duyup olay yerine gelen Aycan Samancı'nın babası Nedim Samancı, gözyaşlarına boğuldu. Otomobil içerisindeki oğlunun cansız bedenini gören baba Samancı, "Yandım ben. Canım oğlum bu muydu bana bayram hediyen" diyerek ağladı.

OĞLUNU OTOMOBİLDEN ÇIKARDI

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Aycan Samancı'nın cesedi jandarma ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken, baba Nedim Samancı'da da yardım ederek cenaze aracına kadar taşıdı.

Hayatını kaybeden Aycan Samancı'nın cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Erdoğan Özkan Can Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

İhtiyarm@m.m:

Herkesle arkadaşlık yapmayacaksın, cahille sohbeti keseceksin. Budur altın öğüt

91
1
yanıtYanıtla
yunus:

İnsanlıktan yoksun insanlara can dostum dersen canını emanet edersen sonuç budur.

47
0
yanıtYanıtla
insanlık:

adam kaza yapmış başını falan vurmuş geçici olarak şoka girip o anda olayı hatırlamıyor olabilir.geçmişte yaşadığı bir olayı o an sanıp kavga ettiğini söylemiş olabilir.bizim türklerde mi var acaba direkt böyle birinin arkasından bu kadar iğrenç bir önyargıya sahip olmak

19
26
yanıtYanıtla
aslanaslan@hotmail.com:

ya bi sreeee

yanıt0
yanıt0
asdasdsada@hotmail.com:

yav he he biz biliriz o hikayeleri

yanıt0
yanıt0
i.ii.i@hotmail.com:

benim babamda trafik kazası geçirdi.2 gün sonra hala her sorana değişik olaylar anlatıyodu olabiliyor.

yanıt0
yanıt0
Doruk Şahin:

Her ne kadar şokta dahi olsa polise asla yalan söylememeliydi doğru ifade verseydi belkide şuan arkadaşı yaşıyor olabilirdi. Allah ölen çocuğun ailesine ve yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun.

34
0
yanıtYanıtla
insanlıkserkan@hotmail.com:

arkadaşım şok diyorum geçici hafıza kaybı diyorum geçirdiği travma sonucu bu gibi durumların yaşanması ihtimalini gözönünde bulundurmak için doktor olmaya gerek yok biraz kafanızı çalıştırsanız yeter...içinizden pislik akıyor kötü yorum yapanları destekleyenlerin çokluğuna bakarmısınız yazıklar olsun.kınadıklarınız başınıza gelir elbet merak etmeyin.en sevdiğiniz insan yanınızda can çekişirken kan kaybederken siz o anda şoka girip 112 yi bile aramayı unutacaksınız sevdiğinizi kaybedeceksiniz... isterimki herşeyi yaşamadan düşünebilsin bu millet

yanıt0
yanıt0
TürkKiziTurkkizi@hotmail.co.uk:

Insanlik '' a cevap: şokta olan adamin hayal dunyasi da ne buyukmus baksana korkudan ne senoryalar yazmis, şokta olan adam konusamaz.

yanıt0
yanıt0
kapkara:

bu zurnanın sesi sonra çıkacak ölüme sebebiyet vermek den tazminatı ödesin bakalım o zaman görelim onu...

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title