Haberler

Kayseri'de Dedenin 2 Torununu Silahla Yaralanması

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde dün dedesi tarafından tabancayla yaralanan çocuklardan biri tedavi gördüğü hastanede öldü.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde dün dedesi tarafından tabancayla yaralanan çocuklardan biri tedavi gördüğü hastanede öldü.

Oymaağaç Mahallesi'nde oturan Mehmet Deniz'in (70), tabanca ile başından yaraladığı torunu Samet Deniz (7), tedavi gördüğü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Boynunda ve kulağında sıyrıklar bulunan Mert Deniz'in (6) ise durumunun iyi olduğu ve hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Bu arada Mehmet Deniz'in evli olduğu halde başka bir kadınla evlenmek istemesine karşı çıkan çocuklarıyla bir süredir dargın olduğu, olayda kullandığı tabancanın da oğlu Bekir Deniz'in adına ruhsatlı olduğu bildirildi.

Mehmet Deniz'in tabancayı oğlu Bekir Deniz'den bir süre önce aldığı öğrenildi.

Kocasinan ilçesinde 70 yaşındaki Mehmet Deniz, evlerinin önünde oynayan torunları Samet ile Mert Deniz'i silahla yaraladıktan sonra intihar etmişti.

Muhabir: Sercan Küçükşahin / Orhan Canbulatel

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - KAYSERİ

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Deniz Mert Deniz Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title