Haberler

Katillerine 'Beni Öldürmeyin' Diye Yalvarmış

ADANA'da Serhat Demir'i (28) av tüfeği ve tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen 5 kişi yakalandı. Şüphelilerden Davut T. (30) ile kardeşi Habib T. (27) tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden Davut T.'nin yanında çalışırken eşiyle gönül ilişkisi yaşadığı, ardından da evlendiği saptanan Serhat Demir'in, olay sırasında "Beni öldürmeyin" diye yalvardığı belirtildi.

Olay, 13 Şubat günü saat 19.00 sıralarında Seyhan ilçesi Onur Mahallesi Tekel Caddesi'nde meydana geldi. Motosikletli Serhat Demir'e, yaklaşan bir otomobilden inen kişilerce av tüfeği ve tabancayla ateş açıldı. Vücuduna isabet eden mermi ve saçmalarla ağır yaralanan Demir, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Demir, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

'NE OLUR ÖLDÜRMEYİN'

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, civardaki 40 güvenlik kamerasını inceledi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, eşkallerini belirledikleri şüphelilerin olay sırasında motosikletle ilerleyen Demir'e araçla çarparak düşürdüklerini, ardından otomobilden inerek pompalı tüfek ve tabancayla ateş ederek öldürdüklerini ortaya çıkardı. Öldürüleceğini anlayan Demir'in ise saldırganlara, 'Ne olur öldürmeyin' diye yalvardığı ortaya çıktı. 5 şüphelinin otomobilin plakasını ise çamurla kapattıkları saptandı.

ESKİ PATRONUNUN EŞİ İLE EVLENMİŞ

Saldırıda yaşamını yitiren Demir hakkında araştırma yapan polis, maktulün 2012 yılında, İstanbul'da midyecilik yapan Davut T.'nin (30) yanında çalıştığını, eşi H.S. (27) ile gönül ilişkisi kurup Adana'ya geldiğini belirledi. Davut T.'den boşanan genç kadının, Demir ile kısa süreli evlilik yapıp, boşandığı tespit edildi.

Soruşturmayı bu yöne kaydıran polis, Davut T.'nin izini sürdü. Ekipler, olay günü Davut T. ile kardeşleri Habib T. (29) ve Ahmet T.'nin (41) akrabalarının kına gecesine katılmak için Mardin'den Adana'ya geldiklerini, bu sırada kentte olduğunu duydukları ve işyerini öğrendikleri Serhat Demir'i öldürdüğünü tespit etti.

Adresleri belirlenen şüpheliler Davut T., Habib T., Ahmet T. ve ölen kişinin işyerini gösterdiği belirlenen Mehmet Ö. (25) ile şüphelileri evinde sakladığı ileri sürülen Nedim Ö.'yü (39) gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Davut T. ve Habib T., tutuklanırken, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serhat Demir Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title