Haberler

Kartingin En Hızlıları Körfez'deydi

Güncelleme:

Türkiye Karting Şampiyonası´nda beşinci ayak yarışları, İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (İKOK) tarafından Körfez Karting Pisti´nde düzenlendi.

İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası (TKŞ) 5. ayak ve İstanbul Karting Dayanıklılık Birinciliği (Prokart) 1. ayak yarışları 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Körfez Karting Pisti'nde yapıldı. İki organizasyonda toplam 46 pilot ile start sezonun start rekoru kırıldı.

TKŞ Formula Senior kategorisinde Orçun Aydemir 3 yarışı da kazanarak günü birinci tamamladı. İkinciliği Gülhüseyin Abdullayev, üçüncülüğü Berk Durak aldı.

Formula Junior kategorisinde ise 3 yarışı da kazanan Berkay Besler birinci olurken, Gülhüseyin Abdullayev ikinci, Bora Özcan üçüncü oldular.

Mini kategoride 2 yarışta birincilik alan İzel Karasu birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. İlk yarışı kazanan Sarp Atasever ikinci olurken, üçüncülüğü Ömer Asaf Kolot elde etti.

Formula Masters kategorisinde 3'de 2 yapan Mehmet Çınar birinciliğe ulaşan isim oldu. Kerem Zengin ilk ayağı kazanmasına rağmen ikinci olurken, bu kategoride üçüncülüğü Osman Aydemir kazandı.

Bu sonuçlardan sonra Senior'da Orçun Aydemir, Junior'da Berkay Besler, Masters'da Kerem Zengin, Mini'de Sarp Atasever şampiyonada kategori liderliklerini sürdürdüler.

Yeni formatı ve yeni Rotax Max motoruyla ilk defa düzenlenen İstanbul Karting Dayanıklılık Birinciliği'nin (Prokart) 1. ayak yarışında ise, bonus puanların da toplamıyla, Kuzey Yıldızı 58 puanla zirvede yer alan takım oldu. Chronos Racing 54 puanla ikinciliği, Team46 da 45 puanla üçüncülüğü aldı.

Türkiye Karting Şampiyonası'nda 6. ayak yarışları, Prokart ikinci ayak ile birlikte 14-15 Eylül tarihlerinde Körfez Pisti'nde yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Aydemir İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title