Haberler

Kartepe'de Ayın Personelleri Ödüllendirildi

Güncelleme:

Başarılı personelleri Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık altın ile ödüllendirdi.

Kartepe Belediyesi çalışanları arasında her ay belirlenen ayın personeli ödülüne Eylül ayında Gürcan, Ekim ayında da İlhan Çelik seçilerek ödüllendirildi.

Kartepe Belediyesi personeli arasında düzenlenen ayın personelleri ödülüne Eylül ayında Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisi çalışanı Gürcan Demirci ile Ekim ayında Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı İlhan Çelik seçildi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, tarafından ödüllendirilen Demirci ve Çelik'in ayın personeli ilan edildiği törende Başkan Yardımcıları Bali Holat ve Mehmet Filiz, Fen İşleri Müdürü İsmail Er, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sadık Yılmaz, Zabıta Müdürü Selman Çelik de hazır bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü'nde inşaat teknikeri olarak çalışan İlhan Çelik ile Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Gelir Servisi'nde çalışan Gürcan Demirci, görevleri sırasında mesai mefrumu gözetmeden çalışarak görevlerini başarıyla yaptıkları için altın ile ödüle layık görüldüler.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, personel arasında uygulanan bu sistemin çok olumlu olduğuna dikkat çekti. Birimler arasında yaşanan tatlı çekişmenin çalışmalarda da başarıyı artırdığını belirten Başkan Karabalık, "Herkes işine daha bir istekle sarılarak başarılı çalışmalar sergilenmekte. Bu da halkımıza hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yansımasında önemli bir faktör. Çalışanlarımızın bu istekli ve azimli çalışmalarını takdirle izlemekteyim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık İlhan Çelik Kartepe Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title