Haberler

Karikatürün Ustaları Bodrum'da Buluşuyor

- 30'ncu Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Uluslararası Seçici Kurulu, 17 Haziran'da Bodrum Işıl Club'ta toplanacak.

- 30'ncu Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Uluslararası Seçici Kurulu, 17 Haziran'da Bodrum Işıl Club'ta toplanacak.

Otoriteler tarafından dünyanın bir numaralı karikatür yarışması olarak gösterilen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nın bu yıl yapılan 30'ncusuna 77 ülkeden 842 sanatçı, 2 bin 544 karikatürle katıldı. Ön Seçiciler Kurulu, 43 ülkeden 199 sanatçının 234 karikatürünü Uluslararası Seçici Kurul'a sunmaya değer buldu. Ercan Akyol, Adolf Born (Çek Cumhuriyeti), Latif Demirci, Selçuk Demirel, Brad Holland (ABD), Anita Kunz (Kanada), Piyale Madra, Robert Mankoff (ABD), Tan Oral ve Ralph Steadman'dan (İngiltere) oluşan Uluslararası Seçici Kurul, 17 Haziran'da Bodrum Işıl Club'ta toplanıp, ilk üçe girecek karikatürler ile Başarı Ödülü'ne layık 12 karikatürü belirleyecek.

Başladığından bu yana Türkiye ve dünyanın otorite sayılan sanatçılarının jürisinde yer aldığı 70 bin civarında karikatürün gönderildiği yarışmada bu yıl birinci seçilecek eserin sahibi 8 bin dolar, ikinci olan 5 bin dolar, üçüncü olan ise 3 bin 500 dolar ödülün de sahibi olacak. Başarı Ödülü'ne layık görülen 12 eserin sahibine de 500'er dolar ödül verilecek. Dereceye giren tüm sanatçılara ayrıca başarılarını simgeleyen heykel ve beratları da İstanbul'da düzenlenen törenle dağıtılacak. Ayrıca, yarışmada ödül kazanan karikatürler, 19-29 Haziran tarihleri arasında Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi'nde sergilenecek. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çek Cumhuriyeti Ercan Akyol Aydın Doğan Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title