Haberler

Adanalı kebapçı, sokak hayvanları için haftada 500 kilometre yol yapıyor

Güncelleme:

Adanalı kebapçı, sokak hayvanları için haftada 500 kilometre yol yapıyor Karda aç kalan sokak köpeklerini besliyor Adanalı kebapçı, soğuk kış günlerinde karda aç kalan sokak köpeklerini beslemek için haftada 500 kilometre yol kat ediyor.

Adanalı kebapçı, sokak hayvanları için haftada 500 kilometre yol yapıyor

Karda aç kalan sokak köpeklerini besliyor

ADANA - Adanalı kebapçı, soğuk kış günlerinde karda aç kalan sokak köpeklerini beslemek için haftada 500 kilometre yol kat ediyor. Dükkanından artan ekmeklerin üzerine etli kemik kaynatan kebapçı, mamalarla birlikte sokak köpeklerini besliyor.

Kentte uzun yıllardır kebapçılık yapan Uğur Aydın, haftanın 2 günü Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir Mahallesi'nde bulunan sahipsiz köpekleri dükkanındaki müşterilerden artan ekmeklerle ve kaynattığı etli kemiklerle besliyor.

Her kış döneminde karla kaplı yollardan giden Aydın'ın beslediği sokak hayvanları da gördüğünde arkasından ayrılmıyor. Kış mevsiminde kar yağan Toros Dağları'nda bulunan soğuktan üşüyen ve titreyen köpekleri de gidip besleyen Aydın, bütün köpeklere ayrı ayrı ilgi gösteriyor. Haftada 500 kilometre yol kat edip hayvanları besleyen Aydın'a vatandaşlar da sahipsiz hayvanlara verilmesi üzere et ve ekmek getiriyor.

"Hem onların hem de bizim içimiz ısınıyor"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Uğur Aydın, "Restoranımızda artan yemeklerimizi, etlerimizi bugün buraya getirdik ve sokaktaki dostlarımıza dağıttık. Soğuk kış günlerinde yollar kapanıyor ve insanlar buraya gelemiyor. Buradaki dostlarımızda aç kalıyor. Bizlerde onlara elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Haftada 1-2 defa geliyoruz. Hem onları besliyoruz onların içi ısınıyor hem de bizim içimiz ısınıyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uğur Aydın Akçatekir Pozantı Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title