Haberler

Karbasan Ortaokulu'na Beyaz Bayrak

Okulların temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan Hisarcık ilçesi Karbasan köyü İlk ve...

Okulların temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan Hisarcık ilçesi Karbasan köyü İlk ve Ortaokulu "Beyaz Bayrak" ve "Sertifika" ile ödüllendirildi.

Halk Sağlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca okul çevresi, bina içi, sınıflar, idari birim, öğretmenler odası, tuvalet, lavabolar, içme suyu, kantin, gibi kriterleri incelendi. İncelemeler sonucunda yeterli puan alan okula 3 yıl geçerli olmak üzere beyaz bayrak ve "Sertifika" verildi.

Okul Müdürü İsmail Tunçay, hijyen ve temizlik kurallarını yerine getirerek "Beyaz Bayrak" ve "Sertifika" almalarına katkı sağlayan öğretmen, öğrenci ve tüm personele teşekkür etti. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Hisarcık Karbasan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title