Haberler

Karaman'da Pompalı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Karaman'da seyir halindeki iki otomobile başka bir araçtan pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Karaman'da seyir halindeki iki otomobile başka bir araçtan pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay, Karaman- Mersin Karayolu Cezaevi Kavşağı'nda gece 24.00 sıralarında meydana geldi. Seyir halindeki Ali Özuylasi yönetimindeki 70 FR 434 plakalı otomobil ile 32 yaşındaki Ahmet Taşkıran'ın kullandığı 34 KUY 21 plakalı otomobile, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen başka bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı. Silahlı saldırıda araç sürücülerinden Ahmet Taşkıran ağır, yanında bulunan Necmettin Günaydın ve diğer aracın sürücüsü Ali Özuylasi ile yanındaki eşi E.Ö. hafif yaralandı. Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçtı. Yaralılar Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, pompalı tüfekten çıkan saçmalar başına isabet eden Ahmet Taşkıran yapılan tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

ARKADAŞLARI OLAY ÇIKARDI

Olayda ölen Ahmet Taşkıran'ın silahlı saldırıya uğradığını öğrenen arkadaşları H.Ş, ve İ.K. de aralarında husumet bulunan ve saldırıyı gerçekleştirdiğini ileri sürdükleri bir kişiyi bir gazinoda ararken olay çıkardı. Çıkan olayda H.Ş. hafif şekilde yaralanırken, polis olayların büyümemesi için gazino ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polisin silahlı saldırı olayına karışan ve adı açıklanmayan 2 şüpheliyi ve kavgaya karışan 11 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - Karaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Taşkıran Karaman Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title