Haberler

Karabük- Şehit Polis Alican Öztürk'ün Karabük'teki Baba Evine Ateş Düştü

Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerin polis servis aracına roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru 25 yaşındaki Alican Öztürk'ün Karabük'teki baba evine ateş düştü.

Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerin polis servis aracına roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan polis memuru 25 yaşındaki Alican Öztürk'ün Karabük'teki baba evine ateş düştü.

Vali Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, akşam saatlerinde şehidin anne ve babasının Kartaltepe Mahallesi'ndeki evine gitti. Vali Alimoğlu, evin önünde bekleyen şehidin dedesi Recep Öztürk'e acı haberi verdi. Vali Alimoğlu'nun baş sağlığı dilediği işçi emeklisi Recep Öztürk, gözyaşlarını tutamadı.

'İÇİME DOĞDU, TELEFON ETTİM ULAŞAMADIM'

Sağlık görevlilerinin sandalyeye oturtup tansiyonunu ölçtüğü Recep Öztürk, şöyle konuştu:

"Vatan sağ olsun, ne yapalım? Ama bunların ıstırabını çekerler. Benim ameliyatımı yaptırdı, kurtardı ama kendi gitti. İçime doğdu. Bu akşam tansiyonum düşmedi. Servis aracına saldırıyı duyunca akşam saat 21.00'de telefon ettim ama ulaşamadım. Televizyona söylenecek diye bakıyordum."

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Eve Türk bayrakları asılırken, Vali Alimoğlu ve beraberindekiler şehidin babası esnaf Ali Öztürk'e de başsağlığı diledi. 3 çocuğundan en büyüğünü kaybeden Ali Öztürk, evde dua edilirken gözyaşlarını tutamadı. Fenalaşan eşi Emine Öztürk'e de sağlık görevlileri müdahale etti.

Alican Öztürk'ün 5 yıllık polis memuru olduğu ve yaklaşık 1 yıldır Şırnak'ta görev yaptığı öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın Karabük'te toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Öztürk Karabük Şırnak Politika Güncel Haberler

title