Haberler

Karabağ'da ateşkesi bozan Ermenistan'dan intikam alındı! Azerbaycan, hedefleri SİHA'larla böyle vurdu

Güncelleme:

Karabağ'da insani amaçlı olarak yapılan ateşkesi bozmaya devam eden Ermenistan'a karşı Azerbaycan'ın intikamı acı oldu. Aliyev'in intikam yemini sonrası Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görüntülerde çok sayıda Ermenistan askerinin öldürüldüğü görülüyor.

Azerbaycan ordusunun Ermenistan'ın işgal ettiği toprakları geri almak için başlattığı operasyonlar hız kesmeden sürerken, Ermenistan ordusu saldırılar nedeni ile geri çekilmeye devam ediyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, İnsani amaçlı ateşkesi bozup sivillere saldıran Ermenistan'a ait hedeflerin vurulduğu bildirildi. SİHA ile vurulan hedeflerde çok sayıda Ermeni askerin de etkisiz hale getirildiği görüldü.

Karabağ'da ateşkesi bozan Ermenistan'dan intikam alındı

Karabağ'da ateşkesi bozan Ermenistan'dan intikam alındı

ALİYEV, BERDE SALDIRISI İÇİN DE İNTİKAM YEMİNİ ETMİŞTİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın saldırısında hayatını kaybeden Berde sakinlerinin intikamını savaş alanında alacaklarını duyurdu.

Aliyev, Twitter hesabından, "Berde'de Ermenistan silahlı kuvvetlerinin füze saldırında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Berde sakinlerinin intikamı alınacak ve işgalcilere savaş alanında gereken yanıt verilecektir." paylaşımında bulundu.

Karabağ'da ateşkesi bozan Ermenistan'dan intikam alındı

BERDE SALDIRISINDA 21 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Ermenistan ordusu sivil yerleşim alanlarına saldırmaya devam ediyor. Bugün yapılan misket bombalı saldırıda Azerbaycan'ın Berde kenti vuruldu. Saldırıda 21 kişi yaşamını yitirirken, 60'tan fazla kişi de yaralandı.

Karabağ'da ateşkesi bozan Ermenistan'dan intikam alındı

AZERBAYCAN TOPLAM 177 YERLEŞİM YERİNİ İŞGALDEN KURTARDI

Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'da 27 Eylül'de başladığı operasyonda, 4 kent merkezi, 3 kasaba ve 170 civarında köy ile bazı önemli tepeleri Ermenistan'ın işgalinden kurtarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Azerbaycan Ermenistan Haberler

500

Yorumlar (80)

TÜRK:

ERMENİLER fırsat buldukça katliam yapar aşırı derecede aşagılık kompleksine sahipler kopleksten ziyade zaten aşağılığın en dibindeler orman yakıcısı bebek katili kankası PKK nekadar da benzerlik taşıyor çünkü pkk ermeni terör örgütünün ta kendisidir bu apaçık belli

17
3
yanıtYanıtla
TÜRK:

Pkk sevicileri orman yakıcısı doğa düşmanları babalarınız zorda hadi yardıma çağırıyorlar sizi hadi

12
5
yanıtYanıtla
RAHMİ:

ermeniler yine ermeniliğini yapmış. ne istiyosunuz sivil halktan. Aynıaını Azerbaycan yapsa ermenilerin sahipleri parmak sallamaya başlar. tabii amacınız belli Azerbaycanda aynısını yapıp dünyayı Azerbaycana karşı saldırtmak. şunu unutmayın hiç bir TÜRK evladı masum insanlara, kadınlara, çocuklara, yaşlılara dokunmaz.

13
4
yanıtYanıtla
Mert:

Gebersin Ermeni tohumları sivil şehitlerimizin intikamı böyle alınır .kahpece sivillere saldırarak değil .terör devletinden ne bekleye bilirsin ki savasmayimi tabiki hayır kalleşçe masum halka saldırmayı

11
3
yanıtYanıtla
FARKLI :

Azerbaijani''ler eğer ülkenize vatanınıza, milletinize gerçekten büyük bir iyilik yapmak istiyorsanız. Azerbaycan''a gidip deyin ki. 1- Yalan söylemeyin. 2-Sahte fotoğraf, tekrar, başka yer, uydurma harita, başka ülkelerde çekilmiş görüntü. ile haber yapmayın. ! (Türkiye''deki Türkler bunu yemiyor. ) 3-Türkiye''de 2 milyondan fazla Ermeni vatandaşı var. Türkler onlara düşman gözü ile bakmıyormuş deyin. ! Söyleyin de, ne kadar milliyetçisiniz biz de görüp, inanalım.

0
13
yanıtYanıtla
EVET:

HAINLIK YAPMADIGIN SURECE TURKIYE CUMHURIYETI VATANDASI OLARAK YASAYABILIRSIN, AZERBAYCAN ISGALCI ONUR SEREF YOKSUNU SIVIL KATILI ERMENILERDEN ISGAL EDILEN TOPRAKLARINI SOKE SOKE ALIYOR VE SEN BUNU KENDINE YEDIREMIYORSUN, TURKIYE''DEKI TURKLER NEYIN NE OLDUGUNU COK IYI BILIYOR SAG VE SOL GORUS BU KONUDA HEMFIKIR, SIZIN AKRABALARINIZ VE SIZ HEMFIKIR DEGILSINIZ TURKIYE''DE. SIVIL KATLETTIGINIZ MI YALAN?COCUK VE KADIN SURDUGUNUZ MU YALAN? XAHIS EDIREM ETIBAR EDMEYIN BU ERMENIYE, KARABAG AZERBAYCANDIR!

yanıt3
yanıt0
TÜRK:

Ermenistana arka çıkmak için çok adi numaralar kullandığını DIŞARDA kalan kuyruğun ele veriyor seni gidi kuyruklu ermeni seniii

yanıt3
yanıt0
TÜRK:

Gördünüz değilmi içinde sakladığı pisliği az önce güya ortaya tarafsız konuşanın kuyruğuna bastıkça pis yüzünü nasılda ortaya çıkarıyor seni gidi kuyruklu seni

yanıt3
yanıt0
TÜRK:

Sen kendi adına konuş ermeni kuyruğun DIŞARDA kalmış

yanıt2
yanıt0
TÜRK:

THE END ERMENİSTAN

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title