Haberler

Kaman Kaymakamı ve Belediye Başkanı Kayseri'de Ziyaretler Gerçekleştirdi

Güncelleme:

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Emre Demirci, Kayseri'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İller Bankası, Karayolları ve Devlet Su İşleri yetkilileriyle görüşen Kaya ve Demirci, ilçede yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Emre Demirci, Kayseri'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kaya ve Demirci, ilçenin alt ve üstyapı ile içme suyu şebeke hattı problemlerini görüşmek üzere Kayseri'de bazı temaslarda bulundu.

Kaya ve Demirci, Kayseri'de İller Bankası Bölge Müdürü Sönmez Ata, Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük ve Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin'i ziyaret ederek, ilçede yapımına devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Demirci, "Kaymakamımız Nurullah Kaya ile Kayseri'de değerli müdürlerimizi ziyaret edip, ilçemizin alt ve üstyapı çalışmaları, içme suyu şebeke hattı gibi birçok konu hakkında değerlendirmede bulunduk. Misafirperverlikleri için değerli müdürlerimize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Su İşleri İller Bankası Emre Demirci Kayseri Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title